добре е който го е хванали не и е успял да излезе навреме де че при тия волативни новини може и да неможе да се излезе точно когато искаш.
Който ги търгува тез работи в 22 часа може и новозеландеца да пробва
добре е който го е хванали не и е успял да излезе навреме де че при тия волативни новини може и да неможе да се излезе точно когато искаш.
Който ги търгува тез работи в 22 часа може и новозеландеца да пробва
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Перфектно се изпълни плана и тук. Браво на долара, очаквам нива около 1.500 в близките дни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво?
Не ме напрягай да мисля, че в момента се прибирам от други задачки и трудно превключвам.
Какво забравих?
Fafa (28-10-2015)
Верно нямах стоп.... ама знаеш ли къде на майната си бях и само като видях къде го е качило и скъсих...
ама като по принцип не слагам стопове...
Аааа днес скалпирах тук по едно време по обед и си слагах, но виж на новини не слачам, че ги кълве...![]()
По тази логика сега виж къде е паднало, така че купувай![]()
Do not turn your trading platform into your personal roulette.Аааа днес скалпирах тук по едно време по обед и си слагах, но виж на новини не слачам, че ги кълве...![]()
Fafa (28-10-2015)
Нееее , тук от онзи ден си бях за късата идея и си следя моите си трендки и правила ....очаквах всъщност да го изсулят без корекцийка ...та точно това имах предвид като казвам къде са го закарали...още повече, че нямах и намерение да трейдвам новините, и без това не бях в къщи...ама пусто любопитство погледнах през телефона " и като ми се откри"
----------
Да си изкарам темичката напред...
И тук се е опънало и бичи айляка...