Другия месец е пред нас, аз съм доволен от тоя месец, надявам се следващия също да е добър.
Другия месец е пред нас, аз съм доволен от тоя месец, надявам се следващия също да е добър.
DRA (30-10-2015)
prodi (30-10-2015)
Малко си и закъснял ама все пак бива ..................
Добре дошъл в клубаааааааа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (30-10-2015)
е няма как сега сядам пред компа
но по добре късно от колкото никога
даваййййййййййййййййййййй й доларееееееееееееееееееее еееееееееееееееееее
----------
добре заварил
но така ще е тези дни,работа няма как
давайййййййййййййй долареееееееееееее![]()
DRA (30-10-2015)
Лондон си направиха пак паричките, ама паунда пак влезе в силна съпротива
Тука май започва хубав рейндж си мисля ...Отиде цяла седмица така , ама ако е стотина пипсов няма да е зле.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.