Ами те като са ми дали и съм ги прибрал, що пък трябва да им ги връщам, че и с лихвите.това, че са ти дали от късото не значи, че няма да си ги върнат с лихвите големите от дългото, щото ако започне голямо катерене ще го броят за корекция и чак към 1.3-1.4 ще започнат да се усещат, че нещо не било корекция ми нов тренд подарък от ФЕД за биците
не е задължително да се случи така, но имай едно наум, че нещо са намислили големите с ФЕД за изненада
давай евро 2018 лихви чак
От Федералния резерв очакват, че тя няма да достигне целта от 2% дори до края на 2018 г.
Марио Драги очаква инфлацията в еврозоната да се покачи до 2% до 2 години т.е. 2017, което да наложи вдигане на лихвите в еврозоната преди ФЕД да е по-интересно![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (09-10-2015)
По ПРОЦЕДИРАНЕТО курсо взе първата зона горе.
ПЕСНОВКА:
https://www.youtube.com/watch?v=VML1u8KJjEo
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро!!!!
днес курсо да не вземе да бега като оттървано прасе преди ножа...
да е спорна на нивата!!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (09-10-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (09-10-2015)
А добрютро,петъчно!
удължихте ли го евракът...............аз ДА............
ДАВАЙ ЕВРО!!!!!!!!!!!!
alf (09-10-2015)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (09-10-2015)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
ФЕД-то се изяви,като "лъжливото овчарче" .......бая рогати ще вкара в кошарата..........
ноември няма да има ФОМК и тъкмо за Коледа да има матриял за суджуци,луканки,пастарми и всякакви говежди деликатеси..........![]()