Друго си е да кажеш на бензиджийката -"пълни догоре" нищо че е на газта.Някак си вдига самочувствието.![]()
Друго си е да кажеш на бензиджийката -"пълни догоре" нищо че е на газта.Някак си вдига самочувствието.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да ама вадиш 20 кинта и ти се смеят с това "до горе".
Ставаме за смях.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Абе тъй ,ама на бензин казваш сложи за 50 лв.и ти се чудят що се разкарваш през ден до бензиностанцията,като може да напълниш до капачката за 150 да има за няколко седмици.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вие сте луди бе, аз зареждам 60 евро гориво тук ми стига за цял месец, а колата ми харчи 15 на 100 градско. Карам всеки ден при това.Абе тъй ,ама на бензин казваш сложи за 50 лв.и ти се чудят що се разкарваш през ден до бензиностанцията,като може да напълниш до капачката за 150 да има за няколко седмици.
Къде е това тука ба![]()
![]()
и каква е тая кола 15 на 100 ... да не е с 500 коня
![]()
или някой камион
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
За 60 евро тук ще заредиш 45 литра бензин за 300 километра.Няма как да ми стигнат за месец,при положение че на ден минавам минимум 20 км градско и отделно извънградските не ги броя
Така ете колите са за богатите , който мож да зарежда и да я поддържа след туй
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Каква е цената на горивото при вас ?................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .........
Къде е това тука бре колега в Либия ли? където горивото е стотинки. нещо не го вярвам това. аз В месецца горивото ми е 150 лева, колата ми гори 5,7 на 100. ако стане 15 дай го по 3. нещо не излиза сметката.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
В САЩ като им кажеш тук колко струва бензина и че въпреки това всеки има кола решават , че сме големи богаташи...