Георги,тази материя не ми е позната,коментара направих като шега заради премиера.На фона на написаното от теб,спомни си как промениха закона заради Лучиано ,когато стана министър.Така че ,извода е"Няма невъзможни неща,има малко пари предложени за поста".Ние сме малка държава, с много университети и много специалности. Във ВИАС има тунелно строителство. И при положение че е в ресора на строителството, малко е трудно на минен инженер да се наложи там. Е, с връзки и чадър може. Същото е и с геодезистите и маркшайдерите. Една и съща материя, само че едното се учи в единия университет, а другото в другия!
compos sui
аз се надявам форекса да ми даде основа за нещо по голямо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
но всичко започна като хоби,а в момента се занимавам целодневно и току виж ми станало и професия някои ден.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колега ще си позволя да си кажа мнението.може да помогне на много като тебе.
не тръгвай с надеждата да ставаш милионер.надеждата е причината за болката на хората.
страстните пушачи и те почват с една-две цигари на денпосле се чудят как да се оттърват от тях.
Все едно да отидеш да караш на писта и да не искаш да биеш времето на Шумахер или Маса със същият автомобил. Няма логика. Ограничението е за ограничените хора.
Аз опитах да видя какво толкова има в пушенето и не видях нищо повече от напълно захвърлени на вятъра пари за тютюнев пушек. Компанията ми беше от пушачи така, че въпреки, че бях предразположен към пропушване, така и не пропуших, хем пробвах на няколко пъти.
И тук е същото. Не те ли грабне и не видиш ли смисъла, нищо няма да стане.
ако се изживяваш като шумахер на картинг пистата.ще изглеждаш най малкото смешен.отделно има голяма възможност да се катурнеш извън борда.разбирай да фалираш.ти като рашке ли се изживяваш като търгувашВсе едно да отидеш да караш на писта и да не искаш да биеш времето на Шумахер или Маса със същият автомобил. Няма логика. Ограничението е за ограничените хора.
Аз опитах да видя какво толкова има в пушенето и не видях нищо повече от напълно захвърлени на вятъра пари за тютюнев пушек. Компанията ми беше от пушачи така, че въпреки, че бях предразположен към пропушване, така и не пропуших, хем пробвах на няколко пъти.
И тук е същото. Не те ли грабне и не видиш ли смисъла, нищо няма да стане.
PS предполагам натъртваш на същия автомобилкоето в ръцете на незнаещ как се кара е все същото.все едно да ти дадат капитала който управлява рашке и да те гледам как се справяш
по отношение на цигарите.ако ти е по удобно и ще се чувстваш по уютно замени го с наркотици![]()
Важното е,че ми харесва това което правя,а това в момента е форекса и човек трябва да вярва че някой ден ще успее.Иначе няма какво да се занимаваме.Да ходим да бачкаме за по 400 лв тогава.....
Картинг веднъж карах, много друсаше и ми стана зверски зле и повече не съмако се изживяваш като шумахер на картинг пистата.ще изглеждаш най малкото смешен.отделно има голяма възможност да се катурнеш извън борда.разбирай да фалираш.ти като рашке ли се изживяваш като търгуваш
PS предполагам натъртваш на същия автомобилкоето в ръцете на незнаещ как се кара е все същото.все едно да ти дадат капитала който управлява рашке и да те гледам как се справяш
по отношение на цигарите.ако ти е по удобно и ще се чувстваш по уютно замени го с наркотици
Не знам дали смешно изглеждах, но гумите свиреха по завоите и този, с който отидохме изостана за 5 обиколки с една от мен.
Изживявам се като себе си. Колкото мога, толкова правя, но не се ограничавам. Щом има ясен вход и стане над 100пипса движение, а аз го пропусна значи някъде бъркам, ако го хвана и после даде още един такъв и не го хвана, значи пак някъде бъркам. Но ако го хвана и него ще е още по-добре. Ако видя и във втория инструмент който търгувам такива движения ще се постарая и тях да хвана. И така постоянно, ограничения не виждам. Ако не мога да хвана нито в единият, пак не е от ограничения, а защото нещо ми липсва и съответно трябва да направя нужното за да успея, а не да се ограничавам. Днес не било ден, то за една седмица работа не можело да искам толкова. И кой казва че не може ?
Лари Уилямс е могъл, Дан Зангер е могъл.
На стимулантите съм фен, но също не ме влечат![]()
вярата в себе си и надеждата са две различни неща.за едното съм с две ръце за за другото ти казах мнението си.
грешиш.и по лошото звучиш като комарджия
явно си късметлия.картовете които аз съм карал.всичките са били спънати.Картинг веднъж карах, много друсаше и ми стана зверски зле и повече не съм
Не знам дали смешно изглеждах, но гумите свиреха по завоите и този, с който отидохме изостана за 5 обиколки с една от мен.
Изживявам се като себе си. Колкото мога, толкова правя, но не се ограничавам. Щом има ясен вход и стане над 100пипса движение, а аз го пропусна значи някъде бъркам, ако го хвана и после даде още един такъв и не го хвана, значи пак някъде бъркам. Но ако го хвана и него ще е още по-добре. Ако видя и във втория инструмент който търгувам такива движения ще се постарая и тях да хвана. И така постоянно, ограничения не виждам. Ако не мога да хвана нито в единият, пак не е от ограничения, а защото нещо ми липсва и съответно трябва да направя нужното за да успея, а не да се ограничавам. Днес не било ден, то за една седмица работа не можело да искам толкова. И кой казва че не може ?
Лари Уилямс е могъл, Дан Зангер е могъл.
На стимулантите съм фен, но също не ме влечат
аз къде съм говорил за ограничение.ограничаване освен на загубата.
![]()