Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен грешно се тълкува понятието лакомия във търговията.Просто има моменти когато може да се направи голям, много голям удар и да се изкарат добри пари за кратко време и трябва точно тогава да се лакомим и да се възползваме максимално от ситуацията,а не да се лакомим ,когато пазара е умрял и не ни дава нищо,а само ни набутва.КОгато пазаря е щедър и дава трябва да сме готови да гребем с пълни шепи,а когато е стиснат и спекулативен да се правим на приятно разсеяни.Но там е тънката граница,която разделя 95% от 5-тте %
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ratetouilli (01-09-2012)
няма лошо, джиджи
но тази новата женица хич не става за компания гледам
шари като бот из темите
чудя се дали ако някой я попита нещо ще отговори
иначе се изказва компетентно не ще да е абдал като мен в началото![]()
Да ,ама като сърце търговско не трае и почват да ти се привиждат сетове и буф в киреча.......
Невлизането в позиция е също въпрос на дисциплина освен другите правила,ама докато го разбера.........ух,колко шамара отнесох от пазара.
compos sui
На мен зора ми беше да пазя резултата.Търпение и дисциплина имам за да напрявя няколко добри сделки,но след това гледам има повечко пари в сметката и почвам с експериментите,а в същото време пазара не е в подходяща фаза за търговия.Понеже нямам време да следя постоянно графиките,често допусках една грешка,че влизам в позиция със закъснение след като съм пропуснал момента.Или на по неизгодно ниво или от същото ниво,но цената вече е направила корекция и би трябвало да съм аут на нула.Вече не ми прави впечатление това,чакам следващия ако съм пред компа.Не съжалявам за пропусната печалба и не насилвам нещата с прибързани входове след това.Има добър резултат засега от това.Много по-добре е една-две хубави сигурни сделки които да се изцедят както трябва,отколкото много недостатъчно надеждни такива![]()
GMG (01-09-2012)
Хищник не е само при теб този процес при мен чак на 3тата година започна изчистването му и то частично ,но се надявам че ще бъде напълно решен
predator (01-09-2012)
GMG, И при мен е същото ,след 3-4 години вече усещам че полека лека целия процес на търговия се превръща в това което трябваше да бъде още от самото начало.Това е - едно се мисли в началото а друго се върши. С течение на времето мисленето остава почти същото ,а действията стават по-адекватни
В крайна сметка важни са действията и оттам следва,че мисленето е излишно.Нещо като инстинкт,рефлекс ,който се развива постепенно и не е нужно да знаем защо е така,след като има резултат ,камо ли пък да се обяснява теоретично на някой![]()
Много са причните да не се печели и основна са глупостите които правим на пазара и после викаме алчност, липса на дисциплина и т.н.Малко повече здрав разум и нещата ще са различни.
Едно по-компетентно мнение.
Родолфо Бианкет: Форексът е зависимост, която трябва да бъде контролирана
http://www.investor.bg/analizi/9/a/r...lirana,142563/
кво става бе Жорка, човек с костюм ли не си виждал???Едно по-компетентно мнение.
Родолфо Бианкет: Форексът е зависимост, която трябва да бъде контролирана
http://www.investor.bg/analizi/9/a/r...lirana,142563/... да знаеш, че степента на зависимост се определя от нивото на необходимост от "гуру", който да е поставен в центъра на обясненията за случващото се, а колкото по скъп е костюма на "гуруто" толкова Пурко* е по захласнат
... големи пропуски в мисленето отчитам, а мисленето е контролния механизъм, за разлика от общия типаж на пишман трейдърите, които са само възприемащи ....
*Пурко персонаж от филма "Г-н за един ден"
Последна редакция от anonimen komardjia : 08-11-2012 на 10:19
Skp (08-11-2012)