важното е да се развиваме а не да деградираме няма значение дали се учим от грешите или от грешките на другите![]()
важното е да се развиваме а не да деградираме няма значение дали се учим от грешите или от грешките на другите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абсолютно вярно! Нито една поднесено сдъвкана храна не е така полезна както тази, която сами си дъвчим. Така е и със знанията и се нарича личен житейски и професионален опит......Да попринцип знаещите са си заети........ама и много хора май си мислят ,че ако им се поднесе на готово някаква информация ще открият формулата за успех във форекса ,но се заблуждават ,защото няма подобно нещо.....има си учебници ,има си толкова много информация в интернет ,че може да се искарат две висши образования само от тази информация.....знаещите могат само да препоръчат даден вид анализ и да споделят някаква опитност и това е ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я па много обичам мляно месо(кюфтета) и картофено пюре, което па ич не дъвча, щото е пюре.
Па ко знаеш колко ми е кеф да пия и фрешове, вместо да дъвча цели плодове често пъти......
Същото е и със знанията....за мен. Готовото е по-хубаво от аз да откривам, вече откритото.
Кът са наложи да плющиш някоя маникенка, свиркай да я излюскам вместо тебеЯ па много обичам мляно месо(кюфтета) и картофено пюре, което па ич не дъвча, щото е пюре.
Па ко знаеш колко ми е кеф да пия и фрешове, вместо да дъвча цели плодове често пъти......
Същото е и със знанията....за мен. Готовото е по-хубаво от аз да откривам, вече откритото.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Олег, говорим за знания бре пич! За кюфтетата съм съгласен. Можеш ли да налееш готови знания на някого просто така в главата, ако той сам не се потруди за това!?Я па много обичам мляно месо(кюфтета) и картофено пюре, което па ич не дъвча, щото е пюре.
Същото е и със знанията....за мен. Готовото е по-хубаво от аз да откривам, вече откритото.
Недей бърка нещата. С манекенката стоят нещата така:
1. Трябва да и привлечеш вниманието, да я умаеш = требе да дъвчиш. Отегчително и време отнемащо.
2. Просто й плащаш = смляно, няма нужда да дъвчеш, направо пиешКефа огромен
Може да го повториш едновременно с няколко и да стане коктейл.
----------
Може разбира се. Най-ценните неща съм ги получил наготово. А тези за които съм полагал много усилия или са били безполезни или водещи до кофти последствия.
Аве някои и дорде ги докараш да свършат може да се счита за дъвчене, така че свиркай и аха аха да свърши се включваш тиНедей бърка нещата. С манекенката стоят нещата така:
1. Трябва да и привлечеш вниманието, да я умаеш = требе да дъвчиш. Отегчително и време отнемащо.
Може да го повториш едновременно с няколко и да стане коктейл.[COLOR="Silver"]
.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Не можеш да ме убедиш че използваш готови идеи, без да ги пречупиш през собственото си разбиране за тях. Просто няма начин - всеки от нас чети, слуша, гледа какво ли не и от всичкото това море взима само фрагменти, от които гради своя стил на работа. Поне аз така мисля.....................................Недей бърка нещата. С манекенката стоят нещата така:
Може да го повториш едновременно с няколко и да стане коктейл.
----------
Може разбира се. Най-ценните неща съм ги получил наготово. А тези за които съм полагал много усилия или са били безполезни или водещи до кофти последствия.
Последна редакция от Bibco : 23-02-2013 на 23:54
Море, пак трябва всичко да асимилираш. Да го настроиш по твоя характер. Едно ти паства, слагаш го на преден план. Друго не, отива в кошчето.Я па много обичам мляно месо(кюфтета) и картофено пюре, което па ич не дъвча, щото е пюре.
Има Огромна разлика между това да прочетеш за някои какво е направил и как го е направил в даден момент на пазара и от това ти самият да си го направил и да си разбрал кои са плюсовете и кои са минусите в тази ситуация.....Лесно е да прочетеш нещата на теория ,но да ги испиташ на праките е съвсем другоНе можеш да ме убедиш че използваш готови идеи, без да ги пречупиш през собственото си разбиране за тях. Просто няма начин - всеки от нас чети, слуша, гледа какво ли не и от всичкото това море взима само фрагменти, от които гради своя стил на работа. Поне аз така мисля.....................................![]()