На всички, които сте ме реплекирали, - върнете се обратно и прочетете последователно какво съм написала. Откъде се започва, през къде се минава и докъде се стига. Вие четете само края.
На всички, които сте ме реплекирали, - върнете се обратно и прочетете последователно какво съм написала. Откъде се започва, през къде се минава и докъде се стига. Вие четете само края.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Именно ...опита ,знанията ,техниката са само основата, бетона после идва осмислянето ,сигурността , всички емоции и чувства които владеят трейдъра предвид че ние все пак сме хора и колкото и да се мъчим да се правим на роботчета не сме...и именно поради тази причини на някой емоциите им са в повече от на други ..те трябва да открият начина и метода да ги овладеят на други по слабо емоционални име по лесно ..но да ги отричаме е пълвна глупост ..все едно да отричаме че въздуха съществува само защото не го виждаме ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Aз вярвам, че мога да летя, дори съм сънувал, че летя, обаче в действителност не ми се получава
Психиката явно ми пречи да полетя в действителност![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хепи , моето не го приемай като реплика а като продължение на мисълта ми просто ти ползвах поста като продължение на темата ми за да размишлявам ...
----------
Олег точно това ти пречи да полетиш ....психиката ...защото хората който наистина са го повярвали и са го искали са измислили ..балона парашута и всички други и са полетели ....а ти си се събудил само от съня си ..когато други наистина летят
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ефче, моето изказване не засяга вярването като вярване, а като следствие на задълбочените знания, които му обясняват кое как защо. Доста по-различно от това, което ти казваш. Дори е противоположно.![]()
ef4e (24-11-2012)
Искаш да кажеш, че понеже мисля, че мога да литна както съм си с дрехите всъщност е грешно мислене и затова не ми се получава, а трябва да използвам средство което да ме издигне(балон, самолет, хеликоптер), така ли ?![]()
Това е добра идея ефче....направо ми направи густо на душата с този си коментар. Много рядко ми се случва да прочета смислени думи от жена![]()
Ха, все едно си прочетох мислите. Само дето още не съм преодолял това положение, лично аз го отдавам на недостатъчния скрийнтайм.
-------------------------------------------------------------------
Не бях систематизирал нещо супер елементарно. Иначе не е трудно наистина. Не че е лесно, но като се научи и става супер ясно и много трудно може да се объркаш.
Ами всъштност не не искам да кажа това ...защото на тези с по развинтени фантазии и "само дрехите"не са им попречили ...измислили са си едни дрешки дето се обличат и стават като прилепчета и си хвърчат хората ..зависи колко не ти е обремено съзнанието и докъде ти стига фантазиятаИскаш да кажеш, че понеже мисля, че мога да литна както съм си с дрехите всъщност е грешно мислене и затова не ми се получава, а трябва да използвам средство което да ме издигне(балон, самолет, хеликоптер), така ли ?![]()
Това е добра идея ефче....направо ми направи густо на душата с този си коментар. Много рядко ми се случва да прочета смислени думи от женаВтората част на поста няма да коментирам ...
гейша -философ