pluto1, чукнахме съпротивата от вчерашната ти картинка..ако имаш време и желание може да я актуализираш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Джей,с най-голямо уважение,ще се опитам да обясня мойто виждане.Но,картинки немога да пусна,щот съм с таблет и съм комп. неграмотен.Някой хора от форума,го знаят.
Това с 10 к. си го опявам от началото на седмицата.Но,от вчера пазарът се държи изнервено.Т.е.на малките фреймове прави големи и мощни кендъли,но на големите са с малки тела и с големи опашки и\или без тях(4ч).Това,по мойте бабини деветинини е край....на нещо и начало,на друго нещо....Ако,,не слезем за нова засилка,по-долу от днешното дъно....То,за мен тук някъде е краят 10 030-050-085.Но,ако слезем под вчерашният опит за подкрепа 9 850-830 и от там върне....то краят го виждам около 10 330...
Извинявам се,ако съм бил досаден..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не виждам причина да се извиняваш.....споделяме мнения....по възможност обосновани....разбирам какво имаш в предвид....това за кендълите и формирането им на голям и малък фрейм също го наблюдавам и аз....от скромния ми опит понеже техниката има винаги поне две страни....те ти едно друго обяснение - механично подобни движения стават и когато има "тихо" купуване и удряне в съпротива....за да се ерозира и да се пробие...
.....естествено че пазара си има тежката дума в крайна сметка....
ПП ако гледаш от американските индекси дау също го ритат и там има едно ниво 17 033 дето е много важно....90% вероятност там ще драпат ще лазят но ще го биднат....според МОА....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
nnikos (07-10-2015)
Моята женска логика казва,че докато дъната на минуткихе държат да карам на дълги
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Вчера,кат ми направи забележка за хамериканците имах предвит индексите,а не сесията..не виждам причина да се извиняваш.....споделяме мнения....по възможност обосновани....разбирам какво имаш в предвид....това за кендълите и формирането им на голям и малък фрейм също го наблюдавам и аз....от скромния ми опит понеже техниката има винаги поне две страни....те ти едно друго обяснение - механично подобни движения стават и когато има "тихо" купуване и удряне в съпротива....за да се ерозира и да се пробие...
.....естествено че пазара си има тежката дума в крайна сметка....
ПП ако гледаш от американските индекси дау също го ритат и там има едно ниво 17 033 дето е много важно....90% вероятност там ще драпат ще лазят но ще го биднат....според МОА....
Та....да гледам ги...преди,гледах като коректив еврото...но,то се държи кат слабоумен олигофрен..
Но,часът на истината наближава,аз влизам постепенно при всеки нов връх,с малки къси.При 10850 бия един хедж и го пиша дъждовен.Но,от вчера имам едни дълги дълги....и засега,работата е на +....
П.П.,
Когато,си взех вчерашните дълги шушнах на уше и на Фафа....дано да си е купила малко....![]()
логиката пол има ли...........
и бре......нито съм даскал нито съм ментор.....къв съм аз че да ти правя забележки....не ги приемай по този начин нещата.....даже напротив не се връзвай на постовете ми особено.....камоли пък да се засягаш...Вчера,кат ми направи забележка за хамериканците имах предвит индексите,а не сесията..
Та....да гледам ги...преди,гледах като коректив еврото...но,то се държи кат слабоумен олигофрен..
Но,часът на истината наближава,аз влизам постепенно при всеки нов връх,с малки къси.При 10850 бия един хедж и го пиша дъждовен.Но,от вчера имам едни дълги дълги....и засега,работата е на +....
П.П.,
Когато,си взех вчерашните дълги шушнах на уше и на Фафа....дано да си е купила малко....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
.....мъ,хич дори не съм се засегнал.....просто си един от малкото у форумот който уважавам....
А,по въпроса за "слушането".... У главата ми пълно с гласове,с мойте едвам се оправям....
П.п.
Мислим,че,ако сега в 12ч. на 4ч. кендълът е без сянка,то голуемите батковци са се разбрали и жъ суркаме...стига,другите два на 1ч.да са църни....и вторият да е по-голям от 1-ят.
JaY_Z (07-10-2015)