добро да е утрото!!!
за днес какво ни е приготвил дакс.......
спорна да е на нивата....![]()
добро да е утрото!!!
за днес какво ни е приготвил дакс.......
спорна да е на нивата....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Добро да е
Плуто,ако не те затруднява едно кадро на йената, чукна ми цифричката и сега трябва сначале
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
lemoine (08-10-2015)
благодаря колега и аз бях в чуденка.................................... ............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Mного станахме телефонистите,шъ трябва си правим централа, да помоля за графики на м15 и н1 някой да качи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По-горе виждам че си писала за USD/JPY, eto :
https://www.mql5.com/en/charts/40431...shot-49394-png
https://www.mql5.com/en/charts/40431...nshot-6853-png
Сърдечно благодаря,че бързо се отзовахте..................
новак, държиш ли още дългите паунди...................
Да, стопове на 1.5305............................................ ..................
lemoine (08-10-2015)