Мноо работа днеска в офиса
Ко викаш за отбора, ко ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е там дискусията я видях, но не съвпадаше с моя анализ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има и един хармоник, на който Д му е на 10400..като смятам, че 10300 е ключово ниво, то е доста вероятно да върне от там, но с тая дивергенция ми се струва, че първо ще си направи бичия хармоник и после ще ходим към 10400![]()
да ти обадя като на аверчи.....че тез дивергенции ги е направил масови некой агент на брокитата....щото те ръчка да контриш и да хващаш уж върхове....ако вникнеш по обстойно в същността им мисля ще спреш да им отддаваш кой знае каква значимост....обаждам го от поцицията на некой дето си е загубил няколко години за ровене в таз посока...и това всичкото просто да обадя едно наздраве и в тази околия.....но с тая дивергенция ми се струва, че първо ще си направи бичия хармоник и после ще ходим към 10400![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
TWizard (10-10-2015)