там вече времето ще покаже....едно ниво като му придадеш важност....и като го стигне пазара....чекаме реакцията му.....пък и ни дава таки едно усещане че сме много добри....нищо че може да е плод на чиста случайност...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Значи,аз на фундамент не вервам...Но,последните 2-3 месеца,ми се налагаше да прецапвам границата почти ежеседмично, бях се превърнал в тираджия,но с лека кола...
С,един изключитено уважаван от мен съфорумец,сме говорили за това отдавна.....очаквам,военен конфликт....или трансформирането на сегашният ЕС в нещо уродливо.
Олег,който зная,че пътува често може да потвърди или отрече,моите думи...Но,зная,че видях телени огради....патрули през 3-5км.....постоянни спираници и щателни проверки...
Преди,нас БГ,румънци,сърби и всякакви "черни балканци",ни гледаха с пренебрежение и ирония.....сега.....като врагове....Но,може и да си внушавам и да съм станал,леко параноичен......но,поредният отказ за влизането ни в Шенген е неоспорим факт....
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
докЪт дау-то не тества 18000 , нема връщане . така мисля . дауто в момента е на вчерашния хай .... даже взех едно нюнюнче. да видим
----------
точно това е принципа . колкото повече разтягат ластЪка , толкова повее ластЪк генерираш. обеснявал съм го на някои колеги
и тук е момента да се спомене за ФИБО в нищото![]()
Има някакви такива наченки...аз нямам никакви наблюдения за границите и отношението към нас, но конфликтът в Сирия ескалира доста бързо и може да се случи нещо неуправляемо в близко бъдеще. От там пък може да се създадат други проблеми и вражди...не е добре работата така или иначе според менЗначи,аз на фундамент не вервам...Но,последните 2-3 месеца,ми се налагаше да прецапвам границата почти ежеседмично, бях се превърнал в тираджия,но с лека кола...
С,един изключитено уважаван от мен съфорумец,сме говорили за това отдавна.....очаквам,военен конфликт....или трансформирането на сегашният ЕС в нещо уродливо.
Олег,който зная,че пътува често може да потвърди или отрече,моите думи...Но,зная,че видях телени огради....патрули през 3-5км.....постоянни спираници и щателни проверки...
Преди,нас БГ,румънци,сърби и всякакви "черни балканци",ни гледаха с пренебрежение и ирония.....сега.....като врагове....Но,може и да си внушавам и да съм станал,леко параноичен......но,поредният отказ за влизането ни в Шенген е неоспорим факт....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Туй нящо Сирия е един кьорфишек,който вече се изчерпа.Демек,ако те попитам грубо..."Що,тресна вратата",нал се сещаш.че проблема не е вратата....
Мъ,стига толкоз.......По темата....Чиними ми се,че играта ще е късно довечера и Понделнишки с голем гап...дотогава ще си ситним...2 напред...1назад...
Никой не казва, че вратата е виновна, ама всеки иска парче от баницатаТуй нящо Сирия е един кьорфишек,който вече се изчерпа.Демек,ако те попитам грубо..."Що,тресна вратата",нал се сещаш.че проблема не е вратата....
Мъ,стига толкоз.......По темата....Чиними ми се,че играта ще е късно довечера и Понделнишки с голем гап...дотогава ще си ситним...2 напред...1назад...
![]()
Не е баш "всеки"....чиними се.че са само неколко рода,стари "баничари" с едни пентарами на челцата....
и,баницата вече готова е.....сал,чакат балъка...щот изварата луеко вкисната е...
Лека и дъждовна от мен........до късният следобяд,където очаквам клоуните да открият новото представление на цирка...
Хайде на конкурса....
http://www.benchmark.bg/contest/forex/reg.php
pluto1 този път да си първи за да мога да стана поне трети)
Пак ли конкурс има в Бенча?
Дали да не си поиграя и аз ...
Ама те като вземат първите места и аз за едната слава що да губя време![]()