Това ся кога е ?
Аз мислех че в 15.30 ама те закъсняват , значи по-късно.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за индексите чекай 16,30 .............тогава захапват.....и скача волата.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Fafa (06-10-2015)
Ейййййй.......номерата ти,край нямат.Що,заблюждаваш чиляците....
Само,ти искаш да пичелиш.....лош,чиляк....
П.П.
Продавай..........
----------
Форумот....отново е ......
Но,да си кажа,да ми олекне 16.27ч. При 9 888 ...даксот,според мен е за разпродаванка....
Щети не поемам.....но,комисион от печеливши сделки....може....Успех...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да прибера реших даксито и кронатй и само едни стерлинги ми останаха
----------
Още малко има нагоре мисля, МА дъ не речете, че съм ви контра
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Много се изкушавам да продам, но ще чакам....![]()
JaY_Z, добри не чак толкова от днес,идеята ми е почти като твоята, входа от м5 си даде таргета и не съм алчна, утре пак
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Джей и аз,чаках 10 000,но пазарят нещо много изнервено се държи...тез,подскоци,според мен са стопове...суркането надолу ще е по-бързо.Американците,вече обърнаха.....но,това е форекс.....всичко е възможно...![]()
при отварянето на хамериканските индекси не бързай да си вадиш генерални изводи.....Американците,вече обърнаха![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Me4oBikov (06-10-2015)