GeorgiRR чакай да те питам нещо.
Ти с Ган ли работиш? .
GeorgiRR чакай да те питам нещо.
Ти с Ган ли работиш? .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е па как да ви взема на сериозно http://profit.bg/news/Prognozite-na-...id-137661.html - това си го запазих още като излезе статията, ей така за статистика.
Дофторът за грипа прилага:
Превантивно - ракия в гърлото и в носа, чесън и мед (само в гърлото обаче)
Постфактум - много спане и никакви компютари, смартофони, таблетници и тилвизори.
Последно сериозно неразположение - есента на 2012......малко се пие в тази държава
РЕД-е, да оздравяваш бързо и високите градуси да ти идват само бутилирани![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
РЕДЕ, удри една греяна с МЕД и ще се оправиш![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (05-10-2015)
БЛАГОДАРСКО БАБО МЕЦО !!!
РЕДА е изработил една ситема от илачи
дето изключват ПУКНИЦАТА !!
БАБО МЕЦО сега ще те заРАдвам много като
ти съобщя БЛАГАТА вест, че утре сабален си
ДЕЖУРНА и ще требе да ПРОЦЕДИРАШ !!!
РЕДА докато му се поизбитри РАзума ще требе
ти и КОСМИЧЕСКОТО ЖИУОТНО да удържате фронта !!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (05-10-2015)
Ай ЧЕСТИТО на Мецан
Аз ще дойда да го лайкна 3 пъти подред![]()
А добра ви вечАр
Неска плюсови стопове .... малко лимити ....
Едваааам НапРЕДнах)
![]()
REDA (05-10-2015)
Мислим че няма да е днес![]()
![]()
Но посоката генеРЕДно е надоле
![]()
Рейнджа не можа да избие горе, сега проба доле и мислим, че с помоща на Драги утре по това време ще сме на 1,1055
Как ме е яд че си затворих късотоми иде да си изям ушите....от яд
Плана беше да върне малко да събере нулеви стопчета и БАБА МЕЦА най-нагло да влезе пак,
ма ше кайш някой ми прочете замисъла и реши да ме прецака !!!
Почвам да си мисля, че има инсайдъри тука, дето дебнат да одерат кожуха на БАБА МЕЦА или да и подхвърлят само трохици...
бастардс![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
цък цък язък.....бърза оправия РЕДЕ.....и мене ме мъчи сумата и време некаква гадост......уж съм на оправия....сам да не стане да повтаргаме....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (05-10-2015)