това е проект -Академията на брат Леонардо-най-тесният кръг от приятели на Леонардо да Винчи LDAcademy....
това е проект -Академията на брат Леонардо-най-тесният кръг от приятели на Леонардо да Винчи LDAcademy....
КДЕ СИ АДАМЕ?......ТУК СЪМ ....=> ЗАЩО СЕ КРИЕШ...????....
-ЗАЩОТО СЪМ ГОЛ!!!!.....
-КОЙ ти каза ,че си ГОЛ Адаме?.....
-Змията!!!???
-Хмммм.... аз ще я намеря Адаме -но Аз ви казах да не пипате това Дърво.....сега си иди с жена си както те бях предупредил!!!!...И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ ПОВЕЧЕ!!!!!......
-Скръб се разпростряла върху сърцето на Господа ,че изгонил синът си и жена му.....и така било много дни .....и той забравил за змията ,но минали поне 7 дни и Господ се сетил какво му казал Адам.....и отишъл да търси змията....и намерил я....и тя била хваната лично от него......и стиснал я с десницата си за врата .....и и казал :
-ПРОКЛИНАМ ТЕ ОТ ТУК НАТАТЪК -ДА НЯМАШ КРАКА НИТО РЪЦЕ И ДА СЕ ВЛАЧИШ ПО ЗЕМЯТА (ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ) -ИЗ ПРАХТА И ДА ЯДЕШ ПРАХ...И ПЯСЪК....И без да я пуска Господа отишал до ГОЛЯМАТА ПОРТА -а там множеството на ПАЗИТЕЛЯТ се веселели -тъй щото нямали работа ...никой не искал да ги напада се виждало в близката далечина.....и Пазителят леко стреснат видял Господ да се задава отдалече -влачейки змията.....с едната си ръка.....и го попитал:
-Господарю-що става?
-Ще ти обясня по-късно БРАТКО...ОТВОРИ МИ ПОРТАТА!!!.....
-Пазителят отворил....и Господа хвърлил змията навън.....и затворили портата....
-А змията миг след като хлопнала портата започнала да се гърчи и да и изчезват ръцете и краката......останала =ГОЛА И С ДЪЛГА ОПАШКА....
горният коментар-историята за началото ,кактое в КНИГАТА,го написах за да покажа ,че трябва да се знае основата на едно нещо -КАКТО ТРЯБВА ,а не както някой си казал и показал-трябва да се търси винаги първоизточникът!!!....тъй,сег а тея двамата са наказани: Леонардо и Михаил(Генералът),щото им казах вчера ,че ми трябва да ми усилят Интензитета на звездата, а не да се ЗАБРАВЯТ,стана днеска над 20 градуса......гледах пъпките на малкото дръвче пред вкъщи одеве....с един или 5-6 дена няма да ги излъже топлото ,ама тва са глупости-нали зимата трябваше да почне сега????
Единият съм сигурен кво е направил-понеже знае какво ще му искам и е отишъл да скицира и да чертае -тва му е наказанието до утре наобяд и е оставил Михаил да си играе с уредите там -пък той не знае кво да прави.....щото не му е тва работата...но нищо ще има дърпане на ухо за него.....
очаквам утре наобяд инфото и почвам да го пресъздавам -за да ви го покажа....
ПРОЕКТЪТ- Академията ще има широко поле на действие.....първоначално ще започне със происводство на зеленчуци -яйца -хляб- машините ще са на по-късенетап....щото са по-сложни....и изискват много блъскане на главите....говоря за съвсем нов тип машини....:
РОБОТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА УЛИЦИ-това е малка композиция като мини влакче ,което се захранва от електричество-с батерий е и се самозарежда ....компактира боклука под формата на кубове и го изхвърля на тротоара точно до бордюра....след това или човек трябва да минава да ги събира или става по-сложно робот пак да ги събира....както всикчи знаем на пътя -понеже има лек налклон за да се изтича водата към шахтите + завихрянето на въздуха от преминаващите МПС-та => праха о боклуците отиват до бурдюрът ,там ще става почистването от тесният влак-тъй че да не пречи на движението....
Тук където живея ни оставиха на мръсно за празника и на полусветло през ноща-новият кмет явно НЕ ЗНАЕ КВО ПРАВИ... и май е време да си ходи???.....имаше проект за диодно осветление за целия град кво стана ?...никой не казва нищо....накрая ще чакам още малко и аз лично ще си сменя лампите пред къщи или ще си сложа прожектори ....няма бягане от светлото
Отдел -РАСТИТЕЛЕН
отдел-ЖИВОТНИ
отдел АВТО- ремонт и поддръжка на автомобили +нови разработки
и т.н.....
............Както ви беше казал Михаил : винаги има и още щом завършвам с многоточие.....
пс: Това е по-скоро инвеститорска тема ....но има неща които съм виждал и аз съм участвал в тях и ги мога и зная-така,че ще станат-БЪРЗО.....тъй че рискът няма да е голям защото резултатите ще са бързи....скоро имам среща с двама братя комшии -единият е счетоводител -другият автомонтьор......
lyubo (26-12-2023)
Някой ако все още има съмнения какво може Оня с молива-ето една последна негова работа -недовършена глава на Харисън Форд ....
Като казах Форд-има един много интересен филм с него,по роман мисля,че беше....казва се : ИГРИТЕ НА ЕНДЪР ....
lyubo (26-12-2023)
Изнамерих нещо от 25,08,22г. Това е КОКОШИ ТРАКТОР-къщичка на колела ,която се придвижва периодично за да могат кокошките да кълват на нова територия.....желателно е да се сложи някаква хранилка с храна+ вода....интересен проект,съществуват такива вече но не знам каква категория биха го водили това ,това е между свободна кокошка и подово отгеждане?