аз не бих пускал къси.. държа си дългите.. ако ми удари стопа.. това е.. но къси не бих влизал..
аз не бих пускал къси.. държа си дългите.. ако ми удари стопа.. това е.. но къси не бих влизал..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Пуснах от 1.1292 без лимит,на ръчна!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Мдддддддддддддааааааааааа а))))))))))))))
Ще видим какво ще излезе!!!!!!!!!
като цяло си беше хубав екшън.. малко са такива дни в годината.. стопа преместих на 1,1280.. ако ще връща няма смисъл да го чакам до 1,1270..
1.1450 ще стане силна притегателна изглежда!!!
Пуста търговия,яко маниполации в тоя Forex бе)))))))))))))))))
----------
Пусни по дълъг стоп(ако можеш)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Само услуга на брокера правиш с тия къси стопчета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
то аз даже в момента се изкушавам да затворя, че печалбицата не е лоша.. и се чудя как да устискам..Пусни по дълъг стоп(ако можеш)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Само услуга на брокера правиш с тия къси стопчета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ами затвори,недей да ламтиш))))))))))))))))))))))))))
Пак ще имаш възможност,но сухото се прибира,поне аз така процедирам!!!!!!!!
предпочитам да ми удари стопа.. вече преместен на 1,1290..
п.п. колега, изглежда само ние двамата го търгуваме това евро..
----------
пфу.. взе ми стопа и сега вече може да се изстрелва нагоре.......................
Аз се натъргувах за днес. Но като гледам как се е вирнало на Бандовете, няма начин да не върне поне до средната лентите.
Озито вече върна, даже и по-надолу от преди новината.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.