Формация ПОЛИСПАСТЕН ЛЪК
Малко разкикерчено, но той пазарът ме разбра
![]()
Формация ПОЛИСПАСТЕН ЛЪК
Малко разкикерчено, но той пазарът ме разбра
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
добро да е утрото!!!
добре дошли в ренджовицата до петък.......
спорна да е все пак....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Дизелче ,
това сутрешното за дългите... над 1,1360 или над 1,1260![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
1.1360 имаш в предвид пробив на трендака вероятно..................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мене ми се струва,че и днес няма да излезем от рейнджовицата........не ми се влиза изобщо...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (30-09-2015)
А Добър ви ден и от мен ...
Къси ил дълги .... Мисля около 1.12000 да се решава![]()
REDA (30-09-2015)
Петролите май веднага калкулираха новината , да видим валутите как ще реагират ..................Президентът на Русия Владимир Путин поиска парламентът да разреши използване на контингент от въоръжените сили извън територията на страната
Президентът на Сирия Башар Асад е отправил към Путин молба за оказване на военна помощ, съобщи шефът на администрацията на руския президент Сергей Иванов
Съвета на Федерациите се събра на извънредно заседание, за да гласува искането.
еврото, ще пада, щом ще започват бомбадировки над Сирия, само да не забършат и Израел по погрешка и Иран да си оправи вересиите с тях
Съвета на федерациите одобри изпращане на руската армия зад граница с 162 гласа за, според Ройтерс до няколко часа започват бомбандировките над Сирия и Северен Ирак![]()
мужика вчера заяви,че без резолюция на ООН няма да пращат сухопътни войски..........днес съвсем обратното............![]()
къде го видяхте това реагиране на петроля..........,и той си е потънал в рейнджовицата........
довечера сашковските запаси ако го раздвижат..........
Тлъста си е, много тлъста, кат булка в ОАЕ. Еврак и йена падат срещу долара. Ози, киви и паунд катерят. Т.е. шансовете са 49/49 и 2% спред за брокито
Я да хапна и да навлеза и аз в някаква 1-2-часова рейнджовица![]()
Последна редакция от D-12 : 30-09-2015 на 11:04
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"