Аз днес реших да не скъсявам от върха...не знам защо така
По пътя взех малко, ама съм доволен де...сега стопът ми е плитък, ама здраве да е...ще стане работата сякаш
----------
Ти тия ветрила....на тоя Актив...що ги гледаш?!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми щото там НЕ РАБОТЯТ. ТРЯБВА ДА ОТВАРЯМ ОЩЕ ЕДНА ДЕМО . МНОГО РАБОТА
Т-ТО ,метна ли се
Да, да...в играта съмДа видим какво ще стане....терсене е с тая Инста....Трябва да предвиждам какво ще стане от 18:30 до 10:00 на другия ден... Нострадамус тряа се пиша вече
.....................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добра ви вечер, това дакси все му пропускам входовете, от 10 дена като има вход и все не го гледам
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
той не знае майка му какво е приготвила за ве1черя , ти чак закуската
----------
нищо не казваш за твоята екзотика. и вчера те питах
![]()
Прибрах основното, сега съм ги оставила тия, че още им се чудя да ги оставям ли, че с тоя рейндж на петрола наникъде не , пък и има нещо недовършено нагоре,но падне ли се 8.4 следваща спирка 8.25, датова ги държа да видя дали ще пробие
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
не можах да се кача . много работа и опуснах .
жа са возиш сама
----------
т-ТО , ТИ ЛИ СИ ТУРАНАГА САНИЛИ ................