двойната на дъното ли гледаш ..................
Добро утро!
Ето го и предположеното гапче
Да видим сега накъде сме и дали ще минем лесно през 9800![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро и от мен.
Сега първо мааалко нагоре да подлъже, после ще слезе да затвори и тогава глей кво става...като тръгне та няма да се спре.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма да тръгне да затваря според мен...няма работа надолу....трябва да си тества хубаво 9800 и ако не стане - тогава...няма да е само за подлъгване
................................................
Ожънах си половинките...сега да видим кое-накъде ще е![]()
Последна редакция от TWizard : 01-10-2015 на 09:53
туканка на 15м завърши една ъп тройка.....да видим...такава ли ще остане.....корекция ще има ли.....какви ще ги дръвим.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Няма да го пробие сега 9800..трябва да върне, но да видим до къде, че нещо не мога да се фокусирам
Много ми е вероятно да зарейнджи за няколко дни на тия нива![]()
заредих на гадовете и отивам да пия кафе
https://forum.bg/showthread.php?3837...=1#post1285797
Утре го чакам на 9900 дакса после надолу към 8000