добро утро!!!
туканка взеха да опъват ластици.....което е добре де щото требе да залепва в некой рендж до НФП-то....
спорна да е на нивата....![]()
добро утро!!!
туканка взеха да опъват ластици.....което е добре де щото требе да залепва в некой рендж до НФП-то....
спорна да е на нивата....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
![]()
![]()
развеселих се яко
Малко по тема за търговия...Тъй като снощи споменах,че имам дълго евро/канадец на +100п, сутринта гледам те станали 200+
За да не бъдем голословни, моля магарето да копира от лични как го информирам за сделката, входа ми беше 1.48888.
Преди повече от час затворих на 230+...Основание: профита ми е повече от добър,тъй като обема беше 2 лота, И появилата се дивергенция със стохастика и CCIто на 5мин. графика, също така дивергенция със стохастика на 15мин. графика. Ето и нагледно, може да си критикувате колкото искате,пък Новак да си ляля кой е успешен,кой не, вие й пригласяйте,аз отивам да си чатна една самолетна резервация за Барселона
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (29-09-2015)
Ти изглежда си вярваш ?................................................. ...........развеселих се яко
Малко по тема за търговия...Тъй като снощи споменах,че имам дълго евро/канадец на +100п, сутринта гледам те станали 200+
За да не бъдем голословни, моля магарето да копира от лични как го информирам за сделката, входа ми беше 1.48888.
Преди повече от час затворих на 230+...Основание: профита ми е повече от добър,тъй като обема беше 2 лота, И появилата се дивергенция със стохастика и CCIто на 5мин. графика, също така дивергенция със стохастика на 15мин. графика. Ето и нагледно, може да си критикувате колкото искате,пък Новак да си ляля кой е успешен,кой не, вие й пригласяйте,аз отивам да си чатна една самолетна резервация за Барселона![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Како,Какооо,тук ли си да ти пусна едни смешки???![]()
да ва замоля по една от темите дето най малко се спамеше.....да си остане така.....има достатъчно други теми....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Брееех - НАГЛЕДНО - от година и половина го чакаме това и нищо!
----------
Гледам още доста невероятни фантасмагории сте си пописали снощи, главно плод на въображението на Звездолин. Значи да ти кажа веднъж и завинаги: Всичко е точно така както съм го казала! Заяждането е основен приоритет на т.нар. Пуле, всъщност той не прави нищо друго през цялото време - точно това е проблема... на форумните правила най-вече. Аз не съм изскачала от никъде с разни двуцевки, не знам изобщо за какво припознаване говориш, а и да съм - само той ли има право да изскача с двуцевките ? Нито го знам, нито го познавам (както ужким и ти), нито ми е зор да го знам него и великите му стратегии, но никой не одобрява някой да върви из темите и да ръси нон-стоп празни приказки колко е велик самия той, а другите - нищожни и ако случайно пусне нещо полезно на тема форекс да си го трие моментално - всичко това вече е чиста психопатия, извинявай, а на никой не му е приятно и полезно да се занимава с такива хора.Тъй ли, ами аз пък тази вечер оставам с друго впечатление.
Съвсем нормално запитах,защо искате пулето да ви поства скриншотове,след като го е правил, и е бил моментално обвиняван,че това е демо, а ти незнайно защо се припозна някъде в целия ми коментар и изскочи с двуцевката.
Ами честно пък да ти кажа, ама съвсем от сърце- изобщо не съм имала тебе в предвид.Но ти си знаеш.
Пък приказките колко съм ти била смешна за едно и друго, можеше да си ги спестиш, но пък се радвам,че съм те развеселила.
Пс: и не съм се "въртяла от завист в леглото", Пуле, спах си много добре, не бъркай другите със себе си - чуждите печалби и загуби изобщо не ме вълнуват.
Пс2: И не знам защо го споменаваш този Дон Карлос от някакъв друг форекс форум - между него и Звездолин няма нищо общо - единия е "обяснявал най-търпеливо", а нашия "Дон Карлос" само се заяжда най-търпеливо.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 29-09-2015 на 15:02
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz