Това не те оправдава...
И аз имам ангажименти и даже някои нощи им пропускам спането, ама се явявам ...щот съм отговорна![]()
Това не те оправдава...
И аз имам ангажименти и даже някои нощи им пропускам спането, ама се явявам ...щот съм отговорна![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много, пу_пу да не ми е уроки..............
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Вайййй Кабела къде се метна на черешата.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (02-10-2015)
Ами всеки с дертовете си....
Мерси![]()
добре е днеска...убуу стана
на състезателната напрайх 53%...да видим нататък кво ще е![]()
Замислям се да направя един воаяж до Норвегия, да похарча малко кронички
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark