L1914 (22-10-2015)
да сметките без кръчмара и аз съм го правил ама бързо се усетих и махнах тези илюзии
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
плана е да устоиш на изкушението да влизаш във всяка сделкаи да я мислиш за сигурна
По 1 или дори без сделка ако трябва на големите интервали с 1-3 процента от сметката
100, eдна приятелка ми каза онзи ден, че съм бил много настоятелен и общо взето не се скарахме, но май поприключихме контактите си. Та това сега хубаво качество ли е или лошо в трейдинга ? Щото аз ей на, не се отказвам, макар да е нямало успехМа то и не само в трейдинга
![]()
В трейдинга успеха не е точно тази приятелка, а приятелка по принцип нали?100, eдна приятелка ми каза онзи ден, че съм бил много настоятелен и общо взето не се скарахме, но май поприключихме контактите си. Та това сега хубаво качество ли е или лошо в трейдинга ? Щото аз ей на, не се отказвам, макар да е нямало успехМа то и не само в трейдинга
![]()