Да уведомя Магарето че ми е в игнора и няма как да му прочета поста. . .
Да уведомя Магарето че ми е в игнора и няма как да му прочета поста. . .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дали ще го прочетеш или не ми е все тая на мен.
Важното но не за мен а за теб е скриншота с ордерите ти който показва ниско ниво на търговия поне по моите стандарти.
Я да питам колегите какво мислят за нейните ордери,да не се окаже че са ми доста различни критериите за търговия с повечето.
Коментирайте???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (29-09-2015)
Фафле, стопове не слагаш ли ???Тринки...мънинки...
https://charts.mql5.com/8/942/gbpusd...rk-finance.png![]()
или ръчно затваряш ???
![]()
Та ако слагам стопове и те ли ще се виждат на графиката?
В случая нямах днес...но и акаунта ми го позволява вече...
Магарето пак ли хейтва нещо? Я да си пусне всички сделки днес като е толкова ЧОК ТАРИКАТ и после вие ще ми кажете колко е добър...
или ако иска в цифри да ми говори...
Ако не ...да смята моите пипсове на 1 лот /стандартен/ не Инстов
Нещо взе да изместваш въпроса май към мен,нали говорим уж за нейните ордери,очевидно е че моите не изглеждат като нейните въпреки че не е това въпроса,иначе не бих реагирал по този начин и изобщо нямам за самоцел да я обиждам конкретно нея в случая,на друг да бяха пак така бих реагирал.
Постнала е скриншота,аз си казах мнението,ти ще си го кажеш ли или сакън нещо да не я обидиш ще си мълчиш?
ТУК НЕ СТАВА ДУМА ДА СЕ ОБИЖДАМЕ . не е въпроса на кой ще се накриви шапката . повече е принципен . всеки си има нек'ва стратегия и си следи сигналитеНещо взе да изместваш въпроса май към мен,нали говорим уж за нейните ордери,очевидно е че моите не изглеждат като нейните въпреки че не е това въпроса,иначе не бих реагирал по този начин и изобщо нямам за самоцел да я обиждам конкретно нея в случая,на друг да бяха пак така бих реагирал.
Постнала е скриншота,аз си казах мнението,ти ще си го кажеш ли или сакън нещо да не я обидиш ще си мълчиш?
DRA (29-09-2015)
Ти да видиш...разпуснали са детската градина...То даже и там едно време ни учеха да не гледаме в купичките на другите...
![]()
DRA (29-09-2015)
Ша ходиш да ловиш шарани... как какво? Ти кво искаш да правиш?