щеше да е особено притеснително,ако и зъби нямаше....понеже от форума ясно личи,че друго в главата няма.........![]()
щеше да е особено притеснително,ако и зъби нямаше....понеже от форума ясно личи,че друго в главата няма.........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някои хора им се налага да си вадят мъдреците дори имам познати с липсващи такива не виждам притеснително нещо освен ако не ти предстои операция![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
макуля
https://www.youtube.com/watch?v=ElqvoRZ9Y90
големи простаци тез![]()
D-12 (24-10-2015)
Един циганин, арабин и девойка от България седели в един бар.
Когато циганинът свършил с бирата си, той хвърлил чашата във въздуха, извадил пистолета и стрелял по чашата, разбивайки я на парчета. Той казал: „ Ние получаваме такива социални помощи, че не трябва да пием втори път от една и съща…”
Арабинът, очевидно впечатлен от това, пиел безалкохолна бира (нали е мюсюлманин), хвърлил във въздуха чашата, извадил АК-47, стрелял по нея и я разбил на парчета. Казал: „Помощите за бежанците са достатъчно големи, за да си направим дори завод за чаши, затова не е нужно да пием втори път от една и съща.”
Българското момиче, свежа като краставичка, вдигнала бирата си, изпила я на една глътка, хвърлила чашата във въздуха, извадила своя 45 калибров и застреляла циганина и арабина.
Хванала чашата, поставила я на бара и поискала да я напълнят. Казала:
„В България имаме толкова много мангали и нелегални чужденци, че не трябва да пием с едни и същи два пъти"
Та онзи ден като свърших работа, какво ми се случи да ви разкажа! Качвам се в асансьора и на следващия етаж се качва и Минка от човешки ресурси. Нали я знаете, метър и шестдесет и пет, към 50кг, черни коси, сини очи, плътни устни, цици като волейболни топки, дупе като две малки пъпешчета. И сме само двамцата в асансьора и си пътуваме към подземния паркинг. По едно време тя ме погледна над рамките на очилата, посегна към бутона STOP, асансьорът изскърца и спря.
Доближи се до мен, разкопча си горните две копчета на бялата ризка, хвърли си очилата на пода и започна да ме притиска, дишайки тежко. Аз я обърнах рязко с гръб към мен, плътно долепих тялото си до нейното. Наведох я, при което тя се подпря с ръце на отсрещната стена и леко изстена. Казах й: "- Поеми си дълбоко въздух!"
![]()
Събух си обувките, качих се на гърба й излязох през аварийния капак. Добре че съм досетлив и съобразителен, иначе чак сутринта щяха да ме измъкнат!
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Жена в командировка пише SMS на мъжа си:
"Скъпи, накратко. Трябва да сте в детската градина 8:10-8:15, значи събуди Мимето 7:30-7:35. Обуй и чорапогащника, тъмно-сините джинси, тениската от второто чекмедже, най-долу, виолетова или малинова блузка ( чекмедже - второ, долу). Всичко е в скрина. Вземете розовата рокля - окачена е в нашия гардероб, в отделението за ризи на малка закачалка, бели чорапки, сандалки. В градината я преоблечи. Опитай да и направиш две опашки. Ластичките са в най-горното чекмедже на скрина, в бяла кутийка под обувките с картинки. После виж какво е времето. Или и сложи розовото палто, виолетовата шапка и розовия шал, или зеленото, пухкаво , същия цвят шапка, без шал, на крачетата - новите ботушки. Провери и наготви всичко тази вечер. Ако нещо не намериш, звънни и питай, не спя още."
Мъжът отговаря:
"Решихме да не ходим на градина"
Докторе, след операцията ще мога ли да правя секс?
- Да, но само анален.
- Знаете ли, жена ми не си пада много ...
- Какво общо има жена ви?
![]()
D-12 (24-10-2015), toranagasan (24-10-2015), Doro (25-10-2015), L1914 (25-10-2015)
Врачката:
- Ето я значи линията на живота ти, ето я и трамвайната. А ето тук те се пресичат.
"Зачитам чуждото мнение ама рядко го дочитам до край."
![]()
усредняване по български....................
free photo hosting[/IMG]
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kypa (24-10-2015), toranagasan (24-10-2015)