От тогава мога да влизам в кухнята само, ако питам....
Човека е намерил разрешение на смейните конфликти.![]()
Ти, какъв мъж си? Кога ще ми сготвиш?![]()
От тогава мога да влизам в кухнята само, ако питам....
Човека е намерил разрешение на смейните конфликти.![]()
Ти, какъв мъж си? Кога ще ми сготвиш?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-11-2015)
Вижте пет любопитни факта за тоалетната на нейния празник - 19.11.:
Човек прекарва 3 месеца от живота, седнал на тоалетната. (Как пък са го сметнали - ако живееш 90 години, по мои изчисления отиват около 8-9 месеца сране.)
По компютърната клавиатура има 200 пъти повече бактерии, отколкото по тоалетната чиния. (Това означава обаче, че след посещение в тоалетната не трябва да си миете ръцете.)
Повече хора по света имат мобилни телефони, отколкото тоалетни. (Нормално. Аз съм виждал клошар със смартофонка, който си сменяше музиката, докато селектираше пластмаса и хартия в количката си.)
По мобилните телефони има 18 пъти повече бактерии, отколкото по тоалетната чиния. (Ами не си бъркайте в носа и ушите, докато плякате някой СМС.)
Жителите на древния Рим са имали богиня на канализацията, бог на тоалетна, както и бог на екскрементите. (Как ли са изглеждали и с какво ли са се занимавали по цял ден тези богове? Днес ги наричаме просто "Асанчо от ВиК-то")
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Мисля, че тази тема е подходящата за следната статийка - http://www.varchevbrokers.com/%D0%BD...8%D1%8F%D1%82/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти по тия статийки постоянно на спряно магаре "Чушшш! " викатМисля, че тази тема е подходящата за следната статийка - http://www.varchevbrokers.com/%D0%BD...8%D1%8F%D1%82/![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (21-11-2015)
Малко крокодилче пита татко си:
- Татко, аз някой ден ще имам ли пари?
- Разбира се, че ще имаш.
- Кога?!
- Когато те направят на портфейл!
- Кой е любимият десерт на Тити Папазов?
- Реване..
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark