е как да откажеш......................
post images[/IMG]
е как да откажеш......................
post images[/IMG]
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
-Хахаха!
-Хахахаха!
-Хахах!
-Ха-ха-ха
-Хахахахаха
-ХА ХА ХА!
(двама заекващи се опитват да си поръчат хамбургер)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Имало един овчар, който нямал нищо друго освен овцете си и не знаел за нищо друго на този свят, освен за овцете си. Той живеел с овцете, говорел им, спял при тях, обичал ги и те за него били всичко. Но не щеш ли, един ден до пасището му отворил врати публичен дом.
Станало му любопитно на овчаря какво е това новото нещо и решил да провери. Отишъл до портите на публичния дом и почукал, Маман му отворила. Той и казал, че иска да види какво е това публичен дом, а тя му казала, че няма проблем стига да има пари.
Работата била, че нямал пари и никога не бил имал. С мъка на сърцето решил да заколи Доли, една от овцете си. Нямало друг начин - твърдо бил решил да провери какво е това нещо до пасището му.
Заколил той овцата, продал месото и влязъл в публичния дом.
На сутринта цялото стадо се било събрало около публичния дом, да чакат овчаря да излезе.
По едно време на сутринта, той излязъл на една тереса гол, разтегнал се, погледнал към овцете и им казал:
- Ей, ша ва изколя ей! Всичките ша ва изколя!
![]()
Как мъж прави баница?!
Жените хич не обичат да им се бъркаме в работите. С моята се скарахме кой ще направи по-хубава баница.
Аз съм мъж. Обещах да изчистя всичко след себе си и я пратих на кафе.
Провеждам светкавична консултация с майка – ми то било толкова лесно да се направи баница!
Слизам до магазина. Купувам кори, бира, петрохан, сирене и малко фъстъци.
Качвам се.
Забравил съм яйца.
Пак долу. Взимам цигари, но на асансьора се сещам за яйцата. Връщам се. Вир вода, отново съм в къщи. Олиото е свършило.
Яко псувам.
Сещам се, че имам сланина – ето ти мазнина. Тавата е заета с пържоли и трябва да я измия.
Упорито търкам с гъбката, но няма голям ефект, а и верото почва да ми свиди. Изплаквам я за последно – ръцете ми са червени, а в мивката все едно някой е повръщал гъбена супа. Навсякъде е мокро и плочките се пързалят.
Взимам яйцата и в този момент се хлъзгам, хващам се за сушилника... много лошо решение... повличам го върху себе си на земята. Порцелан, стъкло, човек – в едно цяло. С порязани пръст и чело почиствам.
Слагам първата кора за баница, настъпвайки нещо остро. Викам с все сили, вадейки парчето – бинт, йод (който разливам върху телефона си), превръзка с картоф (нали се слага за рани) и съм готов.
Кокошите яйца съм опазил някак (за моите не е сигурно) и почвам да ги чупя майсторски в един оцелял кастрон. Повечето съдържание излиза отстрани, но го събирам с шепи. Има черупки, но те са полезни против кръвно и слаб слух. Мачкам сиренето... не... ще ползвам миксера. Едната му бъркалка не се побира вътре. Какво пък... включвам...
Господи... торнадо – в окото си имам жълтък, а в ухото 200 грамова бучка сирене, котката ме гледа отстрани цялата оклепана, сякаш сега е излязла от утробата на майка си – казва едно тъжно „мауу”, оттегляйки се в другата стая.
Разделям криво-ляво корите за баница, изтърсвам останалата плънка, нареждам парченцата сланина и бой във фурната.
Изпивам една бира на екс, предоволен от себе си.
Обръщам се – от печката излизат гъсти кълба черен дим, все едно съм запалил гума. Кулинарното ми произведение се запалило (бях му сложил малко уиски за вкус) и сега оживяло се мъчеше да бяга от горещината. Позатиснах го малко, но в крайна сметка го измъкнах. Изгорен на две места, оглеждам черната си баница – прилича на капак от улична шахта.
В тоя момент любимата се прибра. Точно както по филмите си изтърва торбите при гледката – рядка кочина, парчета въглени, разтвор от яйца, сплъстена котка и един мъж върнал се от битката за Сталинград.
От тогава мога да влизам в кухнята само, ако питам....
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
- Миличка, прибери си косата, че повече ми харесва!
- Как я искаш - на опашка или на кок?
- Ами ... като за свирка![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Един мъж се прибира късно вечерта пиян до козирката и вика на жена си.
-Алооо к'во прайш ма?
-Остави ме не виждаш ли, че спа?
-Ае ставай ма, ударих 6 от ТОТО-то!
Жена му като чула и веднага станала и се облякла.
-Така ли? Браво на теб! И сега къде ще отидем да го отпразнуваме в този късен час?
-К'во ще празнуваш ма?! Ае оправяй се и се махай ма!
Министерство на отбраната. Началник-щабът се връща от среща и вика старата опитна машинописка.
- Верче, трябва спешно да подготвим „Заповед за състоянието на дисциплината в армията“. Готова ли си?
- Готова съм.
- Отлично, диктувам.
- ДЕБА ВАШТА МАМА!!!
М (Машинописката записва): Другари офицери!
- НИКОЙ НИЩО НЕ ЕБАВА!
М (Машинописката записва): Дисциплината в армията е спаднала!
- ВСИЧКИ ЛЕЖАТ И СЕ БАРАТ!
М (Машинописката записва): Командирите се отклоняват от изпълнението на служебните си задължения.
- ТИЯ КРЕТЕНСКИ ПЕДАЛИ ПЪЛЗЯТ КАТО БРЕМЕННИ ВЪШКИ, КЪРКАТ ВОДКА, НАРУШАВАТ БЕЗПОРЯДЪКА И ЕБАТ СИЧКО ДЕТО МЪРДА!
М (Машинописката записва): Никой не се занимава с възпитание и обучение, строевата подготовка е спаднала, увеличили са се случаите на пиянски изстъпления и безчинства спрямо местното население.
- ДА ГО НАВРА НА ВСИЧКИ:
М (Машинописката записва): Заповядвам:
- НА ТОЯ НОВ КАПУТ ДЕТО СЕ ПРАВИ НА БАЛОН, КЛИЗМА С ГРАМОФОННИ ИГЛИЧКИ МУ ТРЯБВА, НЕ ЛАМПАЗИ!!!
М (Машинописката записва): Командирът на дивизия полковник Иванов да се предупреди за непълно служебно съответствие.
- ОСТАНАЛОТО СТАДО ДА СИ ГО ЕБЕ ТОЙ!!!
М: (Машинописката записва): Командирът на дивизията да накаже останалите виновни съответно.
- ТЯХНАТА МАМА!!!
М: (Машинописката записва): Командващ окръг генерал-полковник Петров.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Въпрос към русофоби:
- Защо ненавиждате руснаците!!??
- Те имат много комплекси...
- Какви !!??
- Зенитно-ракетни ...