Купиха го ама само на хартийки и те напечатани от глобалистит не се знае до кога ще си мислят че са го купили както стана с кладенците в Ирак Уж ги купиха пък нещо друг дърпа олиото от тях
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
то там е малко сложна работата, че не се знай китайците китайци ли са наистиначе чифутята нещо май бая силно присъствие имат и там
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лазят си по нервите, повече от видимо, но пь с техните пари си ги купихаКоето може и да си е болка
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз не съм много наясно ко се случва там, ама кът че ли чифутята имат пръстче тоз "краш" на пазаря китайския прекалено много го рекламираха чифутските медии сякаш
![]()
Караш ме да се замисля.
И друго... тази певица тяхната Ищар - доста талантлива, ама сигурно и тя е агентка на Мосад с поне майорски чин, а?![]()