те си знаят най-добре дали са закъснели, но по всичко личи че са по добре от нас..................
те си знаят най-добре дали са закъснели, но по всичко личи че са по добре от нас..................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гърчолята откак сме тръгнали да се дерем за демокрация все са по-добре от насвероятно е също да остане така ситуацията за доста дълъг период от време независимо колко "криза" има при тях
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама ко да са по добре гърците бре - имали там вази дето им казват амфори. Ама и глави много с тази форма има. СЛадури
----------
Не съм съгласен с теб. При положение, че никой не разбира това, което и аз не разбирам, тогава защо ти си мислиш, че аз не мисля за гърците това, което те дори не разбират как да го разберат. Амин!
ПИЧОВЕ,
ПИСНА МИ ДА ГИ ОТВАРЯМ ТЕМИТЕ ПОСВЕТЕНИ ЗА ГЪРЦИЯ - /две на брой/, ЗА ДА ЧЕТА КАКВИ ЛИ НЕ ДИВОТИИ ТАМ, ПОВЕЧЕТО ОТ КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С МАЛЯКИТЕ.
АЙДЕ ОСТАВЕТЕ ГИ ,МОЛЯ ВИ НА МИРА ТЕЗИ ПРАЗНИ ТЕМИ...
Гърция, та Гърция.....
Па ако ви се пише за комшии - пишете за Македония - поне ни е кръв от кръвта и плът от плътта!!!![]()
Последна редакция от Bibco : 03-03-2014 на 14:17
Гърците ни боцкат учичките кът живеят толкоз добре ,а реват още по-добре![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Македония е част от гърция та наистина е добре по-добре за нея да се говори...ПИЧОВЕ,
ПИСНА МИ ДА ГИ ОТВАРЯМ ТЕМИТЕ ПОСВЕТЕНИ ЗА ГЪРЦИЯ - /две на брой/, ЗА ДА ЧЕТА КАКВИ ЛИ НЕ ДИВОТИИ ТАМ, ПОВЕЧЕТО ОТ КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С МАЛЯКИТЕ.
АЙДЕ ОСТАВЕТЕ ГИ ,МОЛЯ ВИ НА МИРА ТЕЗИ ПРАЗНИ ТЕМИ...
Гърция, та Гърция.....
Па ако ви се пише за комшии - пишете за Македония - поне ни е кръв от квъвта и плът от плътта!!!![]()
Арееееее и ние да протестираме - рано или късно ще се чуе. И може и да ни пишат във вестника!
Тя и част от България.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..
Ти остави , ми Ахил бил българин ..............![]()
![]()
![]()
![]()
От тук кът че ли най-многу ще ги заболи![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
да, Българин, даже и Далай Лама и той е бил Българин и Винету също![]()