Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (30-12-2016)
Предполагам, че преди да станеш счетоводител си бил адвокат и си запазил някои от добрите практикиАз имам по специфичен подход към клиентите.
Всичката работа по обработка на документи е абсолютно безплатна
Срещу договорения хонорар получава определени екстри
Например срещу 210 лв получава перавоото на една лична среща с мен всеки месец и има право да ми звъни по телефона не повече от веднъж седмично. Ако започне да ме търси по-често или трябва да предложи по-голям хонорар или рискува да ме няма в офиса или да не му вдигам като ми звъни
За по-висок хонорар получава право на повече срещи, при достатъчно голям хонорар даже може аз да ходя до неговия офис ако иска да говорим по важни за него въпроси![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Минков, не се обиждай обаче такъв счетоводител няма да изтърпя и миг.
Противоречиш си хем се плаща за ангажимента, независимо от работата, хем право на една лична среща и едно обаждане
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
значи заплащаш хонорар , само че не може да звъниш често иначе по.голям хонорар , вероятно ако колегата беше юрист , щеше да е не 200лв
а поне 400лв . а не е луд този , който яде баницаата , а който му я дава
Адвокатите имат наредба за минималните възнаграждения, под тия тарифи официално не могат да слизат
heptenzelen (31-12-2016)
heptenzelen (31-12-2016)
Зависи какво очакваш и какъв адвокат си си взел, повечето са адски гладни и само се чудят как да те закачат на кукичка да снасяш по продължително
Me4oBikov (31-12-2016)
Абсолютно вярно....
Но мисля,че с всичко е така.....Можеш да си вземеш купчина ламарина,която да те кара от т.А...до т.В.
Или,да платиш цената,за комфорт и безопасност.
"Несъм,толкова богат.За да купувам,евтино."....![]()
не се обиждам. Даже хич. Ангажимента е до определен праг в зависимост от хонорара. Ако е безусловен и неограничен, то моите клиенти започват да си водят роднините, приятелите, даже някои близки познати и си въобразяват, че след като са платили едни 200 лв. и им се полага всичко и аз трябва да се занимавам само с тях.
Неоспорим факт е, че не всички ме търпят, някои от клиентите ми видимо се дразнят от мен, даже усещам, че някои ме мразят, но това не им пречи да продължават да са ми клиенти, щото колкото и да съм противен никога не съм оставил несвършена работа, никога не съм направил нещо за да ощетя клиент, реашвам успешно всички проблеми които са в моята компетентност.
Ако случайно клиент претърпи щета по моя вина, винаги поемам разходите по щетата - не се случва често, но за над 20 г. практика имам 3-4 случая, когато се е налагало да поемам щети.
Във всекислучай нямам напуснал клиент. Има такива, които аз съм разкарал, но такива които да напуснат по собствено желание нямам.