Добре де, според теб само с едно фибо не може да се печели, а ако махнем и фибото, тогава може ли?Kое е смешно по-точно? Не аз пращам хората за зелен хайвер с някакви измислени примери доказващи фантастични хипотези. А между другото досега доказано печеливши трейдъри никога не са намирали нещата, които пиша за глупави, а по-скоро за тривиалните истини в трейдинга. Последните години се старая да общувам с колкото се може повече такива. Едно време като четях из форумите точно такъв тип хора като теб ми загубиха години с теориите как се превземат пазарите с едно фибо. Е аз твърдя, че само с фибо можеш да печелиш толкова, колкото и да се придвижваш с кола на 3 гуми. Изобщо трябва да си идиот (говоря хипотетично) за да си помислиш, че можеш да печелиш толкова лесно парив мултимилиардна игра...
Щото има хора дето си търгуват на чиста графика и пак си печелят, що ако й сложат едно фибо да не могат да печелят?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Във въпроса ти се съдържа и отговораКато казват хората чиста графика реално гледат съпротиви, пробиви, барове, рейджове, формации, като прибавиш към всичко това фибо, без значение по какъв точно начин, ще имаш още едно правило в плана, което разбира се очаква да даде положителен резултат. Но да търгуваш само фибо нива е просто смешно, дори не знам как се стига до момента когато тоя въпрос стои на масата за обсъждане...
пс Всъщност да добавя, на практика дори НЕ е възможно да се търгува само фибо без други правила, най-малкото ще трябва правило да не се търгува всяко фибо или всяко застъпващо се фибо на графиката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пък на мен ми беше смешно. В събота вечер, да те литна, че само 61.8, дава печеливш резултат. Ако днес /по това време/ очакваш, някой да ти споделя печеливши системи. Ми сбъркал си. А всичко останало, си е плод само на болното ти въображение. Печеливши трейдъри и другото. Ако наистина беше толкова сериозен, нямаше да си тук, за да търсиш печеливши системи,. а да се забавляваш. Схвана ли, или ти е трудно? Май е второто.Kое е смешно по-точно? Не аз пращам хората за зелен хайвер с някакви измислени примери доказващи фантастични хипотези. А между другото досега доказано печеливши трейдъри никога не са намирали нещата, които пиша за глупави, а по-скоро за тривиалните истини в трейдинга. Последните години се старая да общувам с колкото се може повече такива. Едно време като четях из форумите точно такъв тип хора като теб ми загубиха години с теориите как се превземат пазарите с едно фибо. Е аз твърдя, че само с фибо можеш да печелиш толкова, колкото и да се придвижваш с кола на 3 гуми. Изобщо трябва да си идиот (говоря хипотетично) за да си помислиш, че можеш да печелиш толкова лесно парив мултимилиардна игра...![]()
Пич, извинявай за въпроса, ама да не си пил повечко? Ти трябва да си най-лошия интепретатор, с който съм се сблъсвал, аз да търся система....WTF???Пък на мен ми беше смешно. В събота вечер, да те литна, че само 61.8, дава печеливш резултат. Ако днес /по това време/ очакваш, някой да ти споделя печеливши системи. Ми сбъркал си. А всичко останало, си е плод само на болното ти въображение. Печеливши трейдъри и другото. Ако наистина беше толкова сериозен, нямаше да си тук, за да търсиш печеливши системи,. а да се забавляваш. Схвана ли, или ти е трудно? Май е второто.
По това време, да кажеш, че си трезвен, значи сигурно си препил "Шарк".
Казах ти, простичко. Няма кой да ти дава така лесно печеливши резултати.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Как ще ти ги дава бре? Това да не е да ти налее в главата инфото и да станеш и ти спец? Ако си мислиш, че печеливша система се предава ей така на някой мога да се обзаложа, че досега не си имал контакт с успешен трейдър. Всъщност много други моменти го потвърждават най-яркия от които е невъзможността ти да направиш разлика между мен и някои звездни колегиА иначе припадам от смях всеки път като чуя как някой форумен участник си пази печелившата система
![]()
Нещо такова![]()
трябва и "шесто чувство" или и правилен поглед върху графиката за да видиш правилните неща
А, добре че ме подсети, че от 3 дни не съм близвала нещо освен кафе и вода... да си сипна нещо по-различно най-после.
И да уточня: не познавам никой тук лично, така че нямам никаква причина да се заяждам или да защитавам когото и да било, но мога за пореден път да констатирам голата истина: печеливши резултати мнозина раздават, даже и тук, и то доста щедро, защо и как са стигнали до тях - едни казват, други не. тия, които не казват им се получава доста тъпо, понеже идеята на форума е да се споделя какво и как преди да се стигне до резултата.
100 пък изобщо не пита за печеливша система, само говори леко по-трезво и по темата "по това време".
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
не бе то така изложено наистина прилича на стратегия ,само дето върха от където ще пуснеш фибото ще го намериш,посоката на сделката също, ама долната граница на фибото няма кой да ти я каже, тоест до къде да го пускаш фибото та от 61 % да му търсиш корекцията.
Е , възможно е да нагласиш тез 61% по местото на корекцията в низходящия тренд ,но въпреки всичко остават много неясноти
прочее който му се занимава ,например 100 стинки може да опита и да пробва
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
SaTrApA (27-09-2015)