Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми да най малкото един мувинг ще ти трябва
в околноста на максимума на мувинга търсиш най висосия връх и от него пускаш кучето пардон фибото
..... и от 61... процента продаваш
кво ш` кажеш за тая стратегия![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Skp (26-09-2015)
Писна ми да ти давам идеи. Трудно е за хората с липса на собствени мислене........................
Звездолин (26-09-2015)
Е това е най интересното в него......,няма собствени идеи ама с лекота раздава чужди наизустени.
----------
Е след толкова зубрене от гурута,прота и кви ли не тесни специалисти за какво ти е повече да учиш от чуждо?!
Признай си че си стигнал до под кривата круша да ти олекне бре.
Така си си натъпкал главата с чужди мисли че си се омагьосал тотално и не знаеш на кое и как конкретно да се опреш.![]()
Последна редакция от Звездолин : 26-09-2015 на 21:15
Сакси, аз се бъзиках със 100-те. Той наистина разчита само и единствено на чужд труд.![]()
На баницата мекото, и на труда лекото.
Грам собствена идея няма. Само повтаря, чужди резултати.![]()
По-объркан едва ли си бил някога трябва да ти кажа...С ръка на сърцето мога да кажа, че единици са хората работили повече от мен, последните вече над 2 години ползвам собствена система, която нямам никакво намерение да сменям повярвай и дори съм леко горд с постигнатото за тези години. Изобщо не знам с каква логика си мислиш, че точно аз чакам на чужд труд, това е вероятно най-смешното и едновременно тъпо нещо, което съм чувал в последно време...
И ти си написал индикаторите.По-объркан едва ли си бил някога трябва да ти кажа...С ръка на сърцето мога да кажа, че единици са хората работили повече от мен, последните вече над 2 години ползвам собствена система, която нямам никакво намерение да сменям повярвай и дори съм леко горд с постигнатото за тези години. Изобщо не знам с каква логика си мислиш, че точно аз чакам на чужд труд, това е вероятно най-смешното и едновременно тъпо нещо, което съм чувал в последно време...
Не се сешащ даже, колко е смешно.
![]()
Kое е смешно по-точно? Не аз пращам хората за зелен хайвер с някакви измислени примери доказващи фантастични хипотези. А между другото досега доказано печеливши трейдъри никога не са намирали нещата, които пиша за глупави, а по-скоро за тривиалните истини в трейдинга. Последните години се старая да общувам с колкото се може повече такива. Едно време като четях из форумите точно такъв тип хора като теб ми загубиха години с теориите как се превземат пазарите с едно фибо. Е аз твърдя, че само с фибо можеш да печелиш толкова, колкото и да се придвижваш с кола на 3 гуми. Изобщо трябва да си идиот (говоря хипотетично) за да си помислиш, че можеш да печелиш толкова лесно парив мултимилиардна игра...