Гледай нивата само, линията е там за да може да се различават двете фибота на графиката.Добре де,на базата на кво е опъната тази линия на горе в нищото?????????
Гледай нивата само, линията е там за да може да се различават двете фибота на графиката.Добре де,на базата на кво е опъната тази линия на горе в нищото?????????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отделно от това, да чертаеш фибо на м15 или м30 не ми изглежда особено смислено, даже на Н1 не ми изглежда смислено, ама става
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че са на обратноХората ги интересуват тия неща:
http://s17.postimg.org/msd5wv4r3/666666666666666666666.jpg
като има много места от които може да се мери, кое е вярното? Като се образува нов връх дъно какво се случва с предишносто фибо, какво значение има дългосрочното спрямо краткосрочното, кое от двете е "вярно", кои нива са по-важни и т.н.
Какво виждате вие на тази картинка?![]()
![]()
Аз бих гледал фибото от по- ниското дъно![]()
Веднъж отказах да споделя какви са ми основанията за вход и ме погнаха няколко съфорумникаЕто пак се правиш на "умряла лисица". Говорим за това, че ти първо не споделяш всички подробности от системата си, с измислени оправдания. Пък искаш от другите данни.![]()
![]()
Бе, 100, не разбра ли, че пускаш наобратно фибото................................................... ..
различен фрейм или пак си ми изглежда наобратно, може 100 да е е направил в бързината сега само за темата или нарочно за шега, че гледам се ядат с някой друго потребители, няма си идея
И другото::М15??????? Безсмислено ееееееееее на такъв период(лично мнение) без да се засяга някой!!!
Благодаря за графааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------
Чай че съм недоскив)))))))))))))))))))))
Извини мееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО
pluto1 (27-09-2015)
Макар и малко има успешни трейдъри, които търгуват с фибо на М5. Това са просто нива, съотношения или каквото искаш наречи, реално от теб зависи дали ще работят.
Левски, аз между другото ако си спомняш преди време поствах доста входове и съм писал и какви са ми правилата. Отделно и на няколко човека, които ми писаха на лични съм ги споделял. Само че ползата е точно никаква.
----------
Да прав си, не се вгледах понеже като не можах да кача снимката ги трих няколко пъти. Отднолно редовно си греша при самото чертане, все пак не ги ползвам и не помня наизуст как се работи с индикатора.
toranagasan (27-09-2015)
Аз намирам смисъл и в чертането дори и на ТФ М1
Фафличке, малко по- горе казах, че ме мързи - дори и платформата е затворенаПървоначално написано от Фафлето
Накъде? Наляво ли? Дай да видим картинка.......... колкото и да си красива - трудно ще ме прилъжеш
![]()
![]()
![]()
toranagasan (27-09-2015)