Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, трогната съм от дългото и образно обяснение
но не съм съгласна на 100 процента ...ма как пък намеси точно медицината, бре
пък за разпускането в спам едва ли си по от мене ...ако не спамя значи съм умряла
Знайш ли още на колко места и в най различни сфери на общуване си спамя ...
Та тъй...карай да върви кой както си го разбира и може...
В една моя предишна работа работех на машина, където си възприех мой си
начин на зареждане и взех та задминах старите кримки ...знаиш колко негатив понесох за това, че не стига че не го правя като тях ами и по-добра да съм
та тъй ще си намеря цаката
в това занимание поне страничен и ненужен адраналин няма ...и разни кокошки и разни безобразни...сама - аз и пазара ...брокера и той част от пейзажа,де![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Почти навсякъде се употребява максимата БЪРЗАЙ БАВНО.
Даже е много широко разпространена в индустриалните
отношения собственник>профсъюзи>рабо тник![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Все ми е чудно дали ще ми се получи ...щото съм на принципа:
бавно, нежно не алчно
И като разбрах, че спекулант не е мръсна дума и алчност си требе ...
оставих да ме води оная вътрешната дето дреме във всеки човек
ама ще видим, де ...ако е рекъл Бог![]()
Ааааааааа Бог тука рабта нямаОнез дет го разпнаха, от тях крадем
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Виж сега,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Не знам как точно да го формулирам.
Трейдърската е като всяка друга професия,
но е поне 100 пъти по трудна от най-сложните![]()
За последното те подкрепям на 100%-тук зависиш само от себе си, от ума си,да не се поддадеш на емоции.Никак не е лесно,никак
обичам да се разхождам по пазарите онлайн
Парадокса е в това, че и тъпанар да си и да не можеш да научиш един учебник може да станеш успешен трейдър, а такива дето каквото прочетат и възпроизвеждат, като принтери да не могат грам да проумеят какво трейдинга е. Което напълно подкрепя лафа "може малко да имаш, но навреме да ти идва" или "умението да се разсъждава".
А най-хубавото нещо на трейдинга са парите и то легални![]()
Много е лесно даже. Дори не е трудно когато имаш нужните знания. Колебанията и нерешителността са следствие липсата на знания, чрез които да се направи преценка, да се изготви подходящ трейдинг план.
Това е същото като да тренираш хващане на гореща тава с голи ръце. Е каквото и да правиш, кожата ти все ще изгаря и ще те боли. Трябва да се използват предпазни средства.
Като един боксьор кога питал, какви упражнения да правел да му станела по-здрава главата като го бият да издържалама айде той боксьор, позволено му е да е идиот.
@_@ ти имаш ли друг никнейм ?
Emil Enchev (09-04-2012)