Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма нужда Happy68 !!!
Народа го е казал:
насила добро не можеш да направиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Видяла си значи, че аз ровя и виждам почти всичко тук...после се връщам и преглеждам и препрочитамНАП-а май отпадна, така че ... да продължим
Доста неприятна ситуация се получава във форума, това си е ясно. Не знам защо, повечето от старите участници казват, че искат да научат нещо ново, а като им се предложи, не искат да го вземат, а обвиняват в нека го наречем с "наптрапване".
Лично аз не мога да разбера, къде виждате високомерие, величие, "дървени философи" и т.н. Абсолютно всички, които дойдохме тук, сме хора народни, хора, които винаги са готови да помогнат. Никой от нас не се отнася с начинаещите като с глупаци, подигравателно или както искаш го наречи още. Никой. Всеки от нас е помагал на толкова много хора, че даже вече не си ги и спомняме - чист пример: даже съм забравила, че в началото съм помогнала на Реда.
Всеки един от нас притежава в пъти повече информация от хората, при които новак е била на курсове. Ако искахте, можехте да получите толкова много информация безплатно, но собственото ви величие май не ви го позволява. Пример - пловсити бил видял нещо читаво само от фицката, ок. А той дали въобще е разгледал трите графики, които аз пуснах с отработване на позиция/сделка? дали въобще е разбрал, за какво става въпрос? За сметка на това обаче, когато на 2-3 пъти му зададох конкретни въпроси по неговите анализи/сделки, той започна да се увърта и накрая не пропуска случай да не се заяде с мен. И защо го прави? Между другото, освен ти и Новак, никой друг не обърна внимание на тези графики. А те съдържат отговора на въпроса: "как да търгувам успешно?" Ако беше осъзнато какво представляват, трябваше да има доста въпроси. Ето правех аз, когато бях на вашето ниво - постоянно питах, дори когато въпроса изглеждаше глупав, се извинявах и пак питах. За мен беше важно, от всеки възможен колега да взема каквото мога. тук няма такъв стремеж.
Май стана много дълго.Надявам се, че някои от вас ще загърбят самолюбието си и ще се опитат да разберат това, което съм написала и ще се престане с това напрежение във форума.
неща, които са ме впечатлили...не мога да отрека, че и от Грийди научих доста неща купих си доста книжки
и се оглеждам за още...просто съм обсебена от форекса.Не ми се рови да ти показвам мнения от тази
групичка, които ме накараха да се изкажа по този начин...Но няма значение ...
Всеки сам си набавя информацията по удобен и разбираем начин без да е нужно да се
чувства натрапник някому...ох не ми пише повеч...аз ви приех и дори се изказах нейде
относно спама ви...и нашия и всичко...но както беше писала и преди ...не ми е писано
да бъда разбрана...обаче нищо няма да ми попречи да постигна това, което съм си наумила...
Знаех си, че ще пропусна някой
ето още една тема
https://forum.bg/showthread.php?443-Scalping
Не е честно всички да се слагат в кюпа
Дайдоха стойностни хора, на които "не се чува гласа"
тихо и кротко си пишат ...![]()
Поздрави на всички. Не успях да изчета всичко написано последните няколко часа, но видях, че е започнал някакъв "конфликт", което е доста разочароващо
Нямам идея защо и как е започнал, а и не мисля да се задълбочавам в постовете, за да се ориентирам "кой крив, кой прав". Аз ли се бъркам или като се регистрирах преди 10-на дни, нямаше такива неща. По ми допада "мирната" и креативна атмосфера, на "конфликтната" не съм фен. В момента се включих само да уточня нещо:
Нас "новите" съфорумци, не са ни изгонили от другия форум(аз и в момента продължавам да публикувам анализите си там, но тук съм по-активен, защото ми е по-приятно и има дискусия). Няколко човека бяха баннати за по седмица, но по мое мнение отношението към тях беше несправедливо и тенденциозно. Това е според мен причината те и хората, които им симпатизираха да спрат да посещават другия форум. А до това се стигна, защото собственика на форума не взе адекватни мерки и остави дълго време да назрява конфликт, който повлече след себе си тези събития. Това е моето виждане за нещата в другия форум.
Колеги не требе да се задълбава в миналото !!!!
Требе да се гледа в бъдещето, а да се гради
в настоящето !!!![]()
Седи един върху кофа за боклук и пуши. Идва полицай и му се кара:
- Абе момче, защо седиш тук? Не виждаш ли какво пише: "За боклук"
- О, извинете, заповядайте. Не знаех, че е вашето място.
albagpipe много от хората, които пишат по форумите имат достойнство. Оставяме настрана кой колко добър търговец е и си говорим за ЧовециТъй, аз пък съм съвсем по-нова и от Новак.
Погледнах в инвестора естествено още в началото но може би съм целнала такъв момент на лигово
и кретенско отношение един към друг на хора точно във форексни теми и нищо
не схващах от това за което идеше реч ...Едновременно се регистрирах и в
онзи форум от който ви натириха и тук ...но там също не ми хареса и нямаше как да се впиша...
Тук ми допадна и си останах. А съм такъв човек дето като си намери мястото не се оглежда навън
макар гугъла често да ме препраща в другия форум...там е пълно с инфо ...
и дори лигавенето ми се стори неуместно...Макар да си признавам, че съм дълга на спама ...не го правя единствено само за бонуса...искаше ми се да общувам със себеподобни ...А колко и дали съм научила нещо за няма и четири меседа в които преживях и нещо, което
дори можеше да ме откаже от форекс и всичко...Спомнете си първите месеци, когато сте се лутали и не гледайте на начинаещите като глупаци, които стават единствено за подигравка и чесане на високомерието ви...
Сори, че и аз се обръщам към теб Хепи но ...все тая дори няма и да ме отразите ...много ви здраве ...аз да си го кажа пък...Не се заблаждувай, че някой от някъде е "напъден"
![]()
Позволи ми да те поставя в ситуация, в която предполагам, че не си изпадала до сегаДа предположим, че за да живееш нормално в България са ти необходими 1000 лв на месец. Та от някъде си намерила едни 10 000 лв и си решила да ги вложиш в търговия. Но за да изкарваш тези 1000 лв на месец, които са ти необходими за препитанието, трябва да натоварваш сметката, което пък ти го позволява брокера, благодарение на кредитното рамо. Та отваряш позиция и виждаш, че сметката ти отива на -500 или +500 лв. Да затварям или не ? Ще се върне ли на 0 или ще продължи в моята посока. С течение на времето търговецът знае в 90% отговора, но това по никакъв начин не намалява стреса от загубата или печалбата. Положителната емоция, също е вид стрес за Човек
Та цялото това психическо натоварване, придружено с малките номерца, които се опитват да ни въртят брокерите, трябва да избие нанякъде. И тъй като повечето от нас са самостоятелни трейдъри, не ни остава друго освен да си бръщолевим простотии със себеподобните си, така както го правят и група бригадири в мината или даскали в учителската стая или депутатите в парламента
Никой от колегите не гледа на начинаещите като глупаци, ако самите те не започнат да се държат като такива. Сама виждаш, че всеки се опитва да помогне с каквото може, но ако си примерно преподавателка в университет по медицина и някой студент първокурсник пожелае да му разясниш как се прави сърдечна трансплантация, ще го отпратиш с усмивка![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (09-04-2012)
фицката, Ами ако този същия студент си поиска лабораторни упражнения от учебника по гинекология???
фицката, добри го каза. Ако искаш да си по-точен, просто кажи "изпускани на парата!"