Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (23-09-2015)
РЕДЕ жабока се появил в тиквестора![]()
![]()
Това е сигнала , който чаках
1.0000000000000
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Опа ...................Бабоооооооооо Мецоууууууууууууу де го жабока Кърмит
ей сега ще го размажем
щом е в тиквестора
ти гледай да видиш
само да не е онзи Сополоффф великият дето се взема многу на сирьозну
Trust Me, I'm an "Engineer"
БАБО МЕЦО трети, ама не е въпрос.
РЕДА ще ти създаде малко РАбота!!!
БАБО МЕЦО онова дето го няма в подписа,,,,,,БЪРЛОГАТА
нещо много тежи и яде твърде много процесорно време,
а не би требело да е така щото,,,,,,
Ади да вземиш да се ПОТРУДИШ да го оправиш !!!
ОХИ ДОЛАРЕ ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (23-09-2015)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (23-09-2015), INedelchev (23-09-2015), КинО (23-09-2015)
БабоМецо ..... ти си младо .....
Мен така ми е любимо ....
Кат ми звънне ПРОСТАТАТА по нощите ....
И кат стана ... земАт лимит да вида)
![]()