soros, в инстата има ПАММ система. Не е ли по изгодно от системата на зулуто.
soros, в инстата има ПАММ система. Не е ли по изгодно от системата на зулуто.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GeorgiRR, нямам идея
Със Зулу-то не съм запознат достатъчно добре, а пък за ПАММ системата в Инстантата, чувам сега и не съм я поглеждал изобщо. Нямам необходимата информация, за да мога да направя сравнение между двете.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
sorosе, и аз имам сметка в зулото. И сега ме е яд че не се регистрирах като провайдер. 90% от сделките са си мой! А провайдерите съм ги оставил на центови позиции. Пуснал позиция със 100 пипа ТП и 100 пипа стоп! Това за мен не е сделка!
Докато при ПАММ системата управляваш фонд. И сам си определяш какъв % отдържаш от печалбата за инвеститорите. А на тях ако не им изнася, да си търсят друг, евтин управляващ. Има управляващи дето отдържат 50+% от печалбата. И инвеститорите се натискат за такива. Естествено че във фонда има и твой, реални средства!
Последна редакция от GeorgiRR : 07-04-2012 на 16:13
GeorgiRR, поздрави. Ако не те затруднява, дай ми линк да разгледам. За момента е просто любопитство. Все още не съм решил проблема с "управлението" на повече сметки, това ме затруднява.... Докато при ПАММ системата управляваш фонд. И сам си определяш какъв % отдържаш от печалбата за инвеститорите. А на тях ако не им изнася, да си търсят друг, евтин управляващ. Има управляващи дето отдържат 50+% от печалбата. И инвеститорите се натискат за такива. Естествено че във фонда има и твой, реални средства!
Колкото до Зулу-то според мен идеята има потенциал. Аз смятам да я пробвам. Друг е въпроса, че си трябва време човек да отиде напред в класацията и да го забележат- средно 50-60 седмици(около година), като има и изключения- ок.35-40 седмици.
Колеги, този пост е насочен към тези, на които "идеята" на Зулу-то и други подобни сайтове не е ясна. Ще дам пример, защото с него ми е по-лесно да обясня. Молбата ми е да "не се хващате" за параметрите на примера като брой сделки, пипсове и т.н., това е просто пример. Идеята е важна в случая:
Трейдър(Провайдър в Зулу):
а. Търгуващ индивидуално
б. Търгуващ в Зулу-то, който има примерно 500 последователя, които го следват активно.
Търговия за деня- 3 до 5 сделки, спечелени примерно 40 пипса. Резултати:
а. Профит 40 пипса
б. Профит 40 пипса + пипсовете от последователите, а те ще са около 1000 пипса(4 сделки х 0.5 пипса/сделка х 500 последователя). Говоря за пипсове, защото не се знае кой последовател с какъв размер следва провайдъра, в най-лошия случай с 0.01 лота, което е 0.1$/пипса, тоест за Деня= Профит 40 пипса + 100$.
Пак уточнявам, примерът е съвсем груб, така че не се "хващайте" за конкретните параметри, а по-скоро допълнете неточностите по него.
п.п. Затова и в някой от горните постове написах, че според мен идеята има потенциал и си струва човек да я пробва. И за да не бъда съвсем голословен, скоро реших да я пробвам лично и се регнах като провайдър, но ще трябва време докато дойде момента с плащанията от страна на Зулу-то(едва от няколко седмици ми е регистрацията)
Последна редакция от soros : 08-04-2012 на 13:12
хЕ-хЕ !Колеги, този пост е насочен към тези, на които "идеята" на Зулу-то и други подобни сайтове не е ясна. Ще дам пример, защото с него ми е по-лесно да обясня. Молбата ми е да "не се хващате" за параметрите на примера като брой сделки, пипсове и т.н., това е просто пример. Идеята е важна в случая:
Трейдър:
а. Търгуващ индивидуално
б. Търгуващ в Зулу-то, който има примерно 500 последователя, които го следват активно.
Търговия за деня- 3 до 5 сделки, спечелени примерно 40 пипса. Резултати:
а. Профит 40 пипса
б. Профит 40 пипса + пипсовете от последователите, а те ще са около 1000 пипса(4 сделки х 0.5 пипса/сделка х 500 последователя). Говоря за пипсове, защото не се знае кой последовател с какъв размер следва провайдъра, в най-лошия случай с 0.01 лота, което е 0.1$/пипса, тоест за Деня= Профит 40 пипса + 100$.
Пак уточнявам, примерът е съвсем груб, така че не се "хващайте" за конкретните параметри, а по-скоро допълнете неточностите по него.
п.п. Затова и в някой от горните постове написах, че според мен идеята има потенциал и си струва човек да я пробва. И за да не бъда съвсем голословен, скоро реших да я пробвам лично и се регнах като провайдър, но ще трябва време докато дойде момента с плащанията от страна на Зулу-то(едва от няколко седмици ми е регистрацията)
Това нещо някой го пусна във форума и още малко щях да му благодара
http://www.zulutrade.com/TradeWall.aspx
Да ама като го гледах и потъргувах с него малко го кръстих за себе си
"Стената на плача "
Според мен единственото нещо което може да свърши работа в "Стената на плача "
е табличката със сделки от дясно.
Но и тя е изметната.
Така например ако пише че продажбите на евро долар са 50% и нарастват то ПРОДАВАЙ .
Най важен е тренда на тази обява, по съответната валута,ама не ти дават графиката и ,май.
Друго което съм забелязал е ,че ако по някоя валута ти даде близо до 100% продажби най добре е ведната да я ...купиш
Бе голям смях пада![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten, поздравихЕ-хЕ !
Това нещо някой го пусна във форума и още малко щях да му благодара
http://www.zulutrade.com/TradeWall.aspx
Да ама като го гледах и потъргувах с него малко го кръстих за себе си
"Стената на плача "
Според мен единственото нещо което може да свърши работа в "Стената на плача "
е табличката със сделки от дясно.
Но и тя е изметната.
Така например ако пише че продажбите на евро долар са 50% и нарастват то ПРОДАВАЙ .
Най важен е тренда на тази обява, по съответната валута,ама не ти дават графиката и ,май.
Друго което съм забелязал е ,че ако по някоя валута ти даде близо до 100% продажби най добре е ведната да я ...купиш
Бе голям смях пада
Това нали няма връзка с моя пост конкретно, че нещо не мога да я открия.
п.п. Примерът ми е за провайдъри, т.е. колеги които биха се регнали за провайдъри... не за последователи.