Радвам се, че ти е харесала, нали ти казах лесна е за управление![]()
И ти изпратих нещо на лични![]()
Радвам се, че ти е харесала, нали ти казах лесна е за управление![]()
И ти изпратих нещо на лични![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ааа още нещо което забравих, има и 10 % бонусна система, пише го на страницата:
http://www.aaa**.com/Bonus.aspx
но трябва да търгуваш определен брой позиции, и да изискваш специално да ти го приложат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това което стана миналата седмица, беше резултат от откритите позиции gdp/usd и че пазара се обърна срещу тях от това което видях. Аз бях малко в почивка и си бях спрял за малко портфолиото. FCC както беше обещал, е затворил с най-малка загуба позициите от 20/12 на 23/12. FCC казва, че ще въстанови загубите в следващите няколко седмици. Останалите, за които говориш - MVK_08 съм с пресантиманти към него защото септ/окт имаше един крах (това нищо не значи). Batuki изглежда добре, но още ми се струва рискован. Защо не пробваш MYBESTSYSTEMs много е добро нашето момче..Как ви е зулуто последните дни?
Forex Cruise Control и HighProfitFactor направиха голям ДД, аз бях надул лот-овете и имах марджин кол. Май HighProfitFactor наистина копира от
Forex Cruise Control или ползват еднакви ЕА.
Изводът е че да се ползват двама които правят едно и също не е много добра идея
То сега разбрах че марджин кол-а е на 70%, аз мислих че е на 100%.
С добър риск мениджмът този ДД не би трябвало да е проблем, някой от вас следва ли ги?
Малко коментари за СП-та
Batuki - изглежда рискован, но всъщност като се загледам излиза че макс ДД му е по-малък от това което прави на месец. Докато при Forex Cruise Control е обратното 280 профит/1000 дд пипс.
MVK_08 - българинът също има по малък ДД от профита му на месец, и се движи доста стабилно.
gmichov, аз приключих с процедурата от моя страна. И очаквам утре, в други ден най-късно да съм на линия. Но малко ме изнервиха. Имам карта Юролайн, която е от тяхната банка Eurobank, дето си е знаем Пощенска. И не ми я приема. Та преведох от VISA, макар че е от друга банка. Ще ме обръснат с повечко такси!
Много добре! Ами аз знам само за виза и мастеркард, че приемат. То евролине си е друго.
Доколкото знам, това с клоновете е само на географски начала, т.е. в страната, а когато стане въпрос за международни граници все едно, че са различни - и с преводите е така - международните преводи се заплаплащат дори и в същата банка - с Пиереос ми се случи така веднъж.
gmichov, вече съм на линия! Всичко си е на мястото. Сега ми остава само наново да ги прегледам, и да видя каква селекция да направя.
Колкото до картите, Юролайн Американ Експрес става само за теглене от банкомат! Едно време май си купувах GSM, и тогава ме обуха с нея. И на няколко пъти все ми увеличават лимита. Но ще се наложи да е ликвидирам!
Браво!! Давай напред!
Селектирай умно, и изпозлвай и бактеста също, за да ги пробваш сигналитеРъчно ще търгуваш ли?
Последна редакция от gmichov : 28-12-2011 на 14:31 Причина: забравен коментар
Тези дни сигурно няма да търгувам ръчно. Програмата ми е натоварена, а и пазара вече е празнично настроен. Всичко е изпаднало в някаква летаргия. Но една седмица след Нова година, и всичко ще си тръгне в руслото!
Да и аз така мисля и като гледам как се приспиват валутите ама си има такива отскоци в двата края примерно днес евро долара към 15 и нещо яко си отиде на юг към 120 пипса ако не се лъжа. Някой си прибра паричките от подараците за коледа и се нагласи да посрещне новата година с дон периньон хаха.
Отворих си нов демо акаунт че предния ми изтече, завърших доста на минус
В новия акаунт съм си изчислил риска и ще видим какво ще стане този път
http://zulutrade.com/Follower.aspx?ref=1&id=622712
@gmichov ползвам го MY BEST SYSTEM, въпреки че последните дни не е много добре.