Идеално. Пусни ми принт скрийн с резултатите да видим как търгуват като ти остане малко време![]()
Идеално. Пусни ми принт скрийн с резултатите да видим как търгуват като ти остане малко време![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тая опция не я владея. Понякога ползувам сина.
още съм в червената зона. Утре сигурно ще отделя време и ще свърша тази работа!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има и по-лесен начин - от history, има две иконки в десния ъгъл - print chart and export to raster/vector image. изпозваш 2-рото и сваляш картинката и след това я качваш тука - лесно е![]()
Здравейте,
от една седмица цъкам форекс и зулутрейд. Преди това изобщо нямах идея какво е.
Цъкам от айфон следните програми:
Forex.com - Тук за по малко от седмица като почнах от $50 000, вече съм $100 000. Играя с моя лична си логика, без стратегия, и без да разбирам пазара. По мое мнение си е чист късмет.
ZuluTrade - За почти същото време от $50 000, съм $50 800. Бях +1200, но след това за ради забавяне на сигналите стигнах до +200.
Използвам следните СП:
Forex Cruise Control - първи в класацията, заслужено
HighProfitFactor - втори в класцията, заслужено
Yamato ** ver.A - малко рискован, но нали парите са виртуални няма проблем и да загубя.
MVK_08 - българина, който се въртеше 13-14 място
forexmastera8 - заради забавяния със сигналите с този провайдър загубих $1000
Тези дни имаше един друг българин, които стигна до №2, въпреки че графиката не му е толкова плавна като на първите двама.
Някъде четох че с Лайв акаунт няма забавяне на сигналите, но наистина ли е така?
Slippage е другия проблем, от който може да се губи. Та излиза че дори и провайдъра да се представя добре ти може да губиш.
Като гледам за лайв акаунт, трябва да се играе само с по-сигурни провайдъри, като първите двама. Forex Cruise Control и HighProfitFactor се представят много добре и то от година, без загубени месеци, и с една постоянно покачваща се графика.
Бих тествал с лайв акаунт ако си изясня тези въпроси.
gmichov, тая събота и неделя не са ми пратили никакъв седмичен отчет. Та не мога да постна нищо! А и сина го няма да ми помогне с оня опция. Та нека оставим това за по-нататък. На -1 Э съм в момента!
Burton, здравей и добре дошъл в нашия форум!!Някъде четох че с Лайв акаунт няма забавяне на сигналите, но наистина ли е така?
Slippage е другия проблем, от който може да се губи. Та излиза че дори и провайдъра да се представя добре ти може да губиш.
Като гледам за лайв акаунт, трябва да се играе само с по-сигурни провайдъри, като първите двама. Forex Cruise Control и HighProfitFactor се представят много добре и то от година, без загубени месеци, и с една постоянно покачваща се графика.
Бих тествал с лайв акаунт ако си изясня тези въпроси.
Като цяло, добра селекция и резултати със Зулуто. Форекс е малко по професионално ориентиран - не е точно авто-традинг и е ЕА сигнали или така наречените роботи. От това което съм проучил има различни мнения как да търгуваш форекс - на някой му харесват ЕАс на други по-човешката търговия, въпрос на практика. Аз съм от първите подръжници. Следвам Zulutrade, защото е лесна платформа и не ме затруднява както и относно сигналите така и от техническа гледна точка. Която и платформа/и си избереш, трябва да я изучиш добре - форуми, тестване, сигнали, обсъждания - защото няма как иначе да успееш. Ние тука от доста време си обсъждаме Zulutrade и мисля, че ни е помогнало доста.
ОТносно лайф акаунта - да слипаджа е гадно нещо и може да ти коства доста - и е различен при различните брокери. Аз използвам aaa** - тъй като е с най-малък слипадж в системата (най-голямото което съм виждал досега е до 0.5 пипса) , повечето провайдери на сигнали го използват и а и няма комисионна с зулу-то. Избора на брокер си е личен, като цяло има доста добри вътре, но ако си с друг ще имаш проблем със слипаджа.
Сигнали - използвай топ десетката или копирай от alchemy setting някои печеливш последовател по твой рисков вкусАз имам и лайф и демо да тествам, но то е общо взето едно и също, ако си подбрал добре сигналите. ЛАйф някои последователи имат различни необходими минимални средства - така, че и това също има значение.
Каквото друго не разбираш, питай ние отоговаряме почти всеки ден.
Вече съм на +! Но повече профит имам от ръчна търговия. Вярно че аз влизам с голям лот и там където съм сигурен. Почвам да се замислям дали да не се пробвам като провайдер. Само да не ми сложат печат на високорисков играч!
Ами пробвай се разбира се защо не!! Хем ще препечелваш по-нещоЗащо има хора, които следват рискови провайдери, това да не те притеснява - риск=печалба
))
Хубаво, ама направих няколко инвестиции тези месеци. В други области разбирай. И сега още не съм стабилизирал семейния бюджет! Та в момента 500-1000 евра са доста пари за отделяне и пренасочване в такова начинание.