Пу-пу дано най-накрая тръгнаха добре дългите да изкарат от часовия рейндж
Пу-пу дано най-накрая тръгнаха добре дългите да изкарат от часовия рейндж
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не съм дърпал друга платформа...логнах се с този акаунт от платформата, на която си рисувам... Не мога сега да метна нищо, че съм на телефона. Ама си се логвай от където искаш..намираш този сървър, който са ти пратили в мейла (demo1 мисля беше) , потребител, парола и си ти
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ей сън немое спиш.......
http://www.icmarkets.com/forex-tradi...meta-trader-4/
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
това е директно за състезанието ли. да попълня формуляра и ГОТОВО . ТАКА ЛИ .могу сум прос
ти нали си регистриран вече за прословутото състезание....трябва да са ти изпратили линк с твоите данни за логване....тези данни може да ги ползваш на тяхната платформа от линка ако я изтеглиш....или на текущата си платформа просто добавяш нов акаунт и попълваш данните дето са ти пратили и трябва пак да стане...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
сега ша пробвам . мерси . ще пиша пак след малкоти нали си регистриран вече за прословутото състезание....трябва да са ти изпратили линк с твоите данни за логване....тези данни може да ги ползваш на тяхната платформа от линка ако я изтеглиш....или на текущата си платформа просто добавяш нов акаунт и попълваш данните дето са ти пратили и трябва пак да стане...![]()
На една и съща платформа, акаунти от два различни брокера, така ми е омешвало хисторито, че графиките бяха станали с двойни барове.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.