Филма е уникален , актиОрската игра също. Заслужава си гледането .
Филма е уникален , актиОрската игра също. Заслужава си гледането .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
D-12 (23-01-2014)
Е щом казваш и требе, че я клатнем и нея......ний за тая работа не се мизгаме и назландисваме ами направо налитаме и после питаме![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Колеги, препоръчвам ви този филм - Runner Runner (2013)
http://www.imdb.com/title/tt2364841/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Джъстин Мъстин много го харесвам като актьор и тук там някой кючек, който е врътнал. Ама много му ниска оценката на тоя. Все пак като имам повечко време може и да го гледам![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Филмът е все още твърде нов - може би оценката затова е ниска. Освен Джъстин Тимбърлейк играе и Бен Афлек - аз пък него харесвам
----------
А ето и "Вълкът на Уол стрийт" с идеално качество и звук, но...на руски език....
http://filmix.net/dramy/83094-volk-s...reet-2013.html
Гледах и не ми хареса много (за убиване на времето става).
Този доста повече ми харесва
http://zamunda.net/details.php?id=229939&hit=1
То вече кой не го е гледал тоя филм?Гледайте "Вълкът от Улстрийт". Шедьовър. Ето така следва да се борави на борсата.
Е с валутната борса е значително по-различно. Но си я бива и фондовата.Но виж, филма си е много як!