Този явно ще го прегледам и аз, рейтинга му е солиден също гледам....
Този явно ще го прегледам и аз, рейтинга му е солиден също гледам....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я този и аз съм го пропуснал, мерси колегаПичове, сигурен съм,че повечето от вас са го гледали, но отново ви го препоръчвам, тъй като е много полезен филм на трейдърска тематика:
http://www.imdb.com/title/tt0181984/.................................................. .................................................. .................................................. ............................
По едно време бая го въргяха, не е лошо филмчето
зсдктощснждкдвгщсдвгфдмгс фкдм
Много хубав филм. И идеята за сценария всъщност е взета точно от изпълненията на Джордан Белфорт (или поне така беше описано в една статия)- продажба на буклучави акции. Трябва да го врътна отново, че съм го гледал кажи-речи 1-2 години след като излезеПичове, сигурен съм,че повечето от вас са го гледали, но отново ви го препоръчвам, тъй като е много полезен филм на трейдърска тематика:
http://www.imdb.com/title/tt0181984/
...................................
Не съм сбъркал, да са таковам във филмовата енциклопедия http://en.wikipedia.org/wiki/Boiler_Room_%28film%29
Но най-добър за мен си остава MARGIN CALL![]()
Последна редакция от D-12 : 22-01-2014 на 16:54
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Tо от това и сега се правят кинтиМного хубав филм. И идеята за сценария всъщност е взета точно от изпълненията на Джордан Белфорт (или поне така беше описано в една статия)- продажба на буклучави акции. Трябва да го врътна отново, че съм го гледал кажи-речи 1-2 години след като излезе
...................................
Не съм сбъркал, да са таковам във филмовата енциклопедия http://en.wikipedia.org/wiki/Boiler_Room_%28film%29Стига да си намериш "инвеститори"
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Браво колега, страхотно филмче ! задължително ще се гледа !Пичове, сигурен съм,че повечето от вас са го гледали, но отново ви го препоръчвам, тъй като е много полезен филм на трейдърска тематика:
http://www.imdb.com/title/tt0181984/![]()
Гледайте "Вълкът от Улстрийт". Шедьовър. Ето така следва да се борави на борсата.
Е с валутната борса е значително по-различно. Но си я бива и фондовата.