Bibco (14-07-2013)
Олег - точно това е рецептата за дълголетие - да запазиш детското в себе си!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://www.imdb.com/title/tt0166924/
неуспеха в традинга поражда подобен бъркоч в главата на провалилия сереакциите са подобни, само дет субекта и обекта са един и същ
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Kрасива актриса, ще го видя този филмhttp://www.imdb.com/title/tt0166924/
неуспеха в традинга поражда подобен бъркоч в главата на провалилия сереакциите са подобни, само дет субекта и обекта са един и същ
![]()
да знаш, че докът отворят синята кутиика всичкото е сън![]()
малко след туй ще разбереш кой кой е и кой кого ...Дейвид Линч все пак
а каките и двете ги има в пълния им блясък на две-три места
----------
кът стана дума за екшъни ... Мартин Макдона ги обяснява доста подробно:
http://www.imdb.com/title/tt1931533
![]()
![]()
За тоя тъп филм, толкова висок рейтинг. Ненормален народкът стана дума за екшъни ... Мартин Макдона ги обяснява доста подробно:
http://www.imdb.com/title/tt1931533
И на онзи с красавиците много висок рейтинг. Сега съм на 27-мата минута, към 15-тата за малко не го спрях. Ще го погледам още малко и явно ще го спра. То бива мудност и бездействие, но е прекалено много.
Кура, спрях мълхоланда. Това голяма простотия бе
Това филм за бавноразвиващи ли е ? То през цялото време стоят и гледат в една точка![]()
Последна редакция от Oleg : 14-07-2013 на 15:33
е явно не е толкоз "тъп"![]()
а за Mulholland Dr. затуй ти казах, че първата половина е сънкът сънуваш принципно тъй статично се развиват действията
и филма е на Линч все пак, докът не свърши трудно можеш да схванеш нещо, а даже и след като свърши
![]()
Линч не съм го чувал. Но Брукхаймър ДА![]()
А пък като сънувам хич не е статично да ти кажаБая динамично си е всичко
![]()
Twin Peaks е неговинак Линч е един от малкото злоупотребяващи до такава висока степен с всякакви наркотици и същевременно доживяли до такава възраст
за статичността в съня - опитай да направиш нещо съзнателно - примерно да вдигнеш нещо тежко около 5 кила или да пребягаш двайсетина метра докът сънуваш - най-вероятно няма да успееш, а в момента, в който опиташ времето (доколкото го има в съня) почва да тече невероятно бавно![]()
Че това, че не се друса.....похвално ли е ?Twin Peaks е неговинак Линч е един от малкото злоупотребяващи до такава висока степен с всякакви наркотици и същевременно доживяли до такава възраст
за статичността в съня - опитай да направиш нещо съзнателно - примерно да вдигнеш нещо тежко около 5 кила или да пребягаш двайсетина метра докът сънуваш - най-вероятно няма да успееш, а в момента, в който опиташ времето (доколкото го има в съня) почва да тече невероятно бавно
Ам насън много рядко ми се случва да знам, че сънувам. А като разбера, че сънувам описаното от теб, не е вярно. Времето си тече еднакво. Просто се събуждам. А съм сънувал, че сънувам. И съм се будил от единият сън, и всъщност още съм сънувалИ тогава дори можех да мисля, но мислех, че вече съм на живо, докато нещо стана нереално и се осъзнах, че всъщност още сънувам. Голяма тръпка е
![]()