Много рядко гледам филми. И по темата не съм, все се каня да си пусна The Wolf of Wall Street, ма пусто време! :X
Много рядко гледам филми. И по темата не съм, все се каня да си пусна The Wolf of Wall Street, ма пусто време! :X
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хехехеххе, Зод... много ги разбираш ти. :PАма знам ли, може и да си прав. Препоръчан филм ми е.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой знае ли защо го няма вълка от Уолстрийт из торентите и кога ще се появи най-сетне, че ми се догледа филм в тази скука...............................................
----------
Ай кажете от къде сте го дръпнали де, че в арена и замунда го няма вечеъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъ
Последна редакция от infesta : 03-02-2014 на 14:15
Комуникацията, чрез която се предават аудиовизуални произведения на изкуството като музика, видеоклипове и филми, вече ще е забранена. Това предвижда договорът за аудиовизуалните изпълнения, който правителството предлага на Народното събрание за ратификация
Read more: http://society.actualno.com/Zabranja...#ixzz2sGOmtpCc
Край на пиратството?![]()
Е кво сега, кой гледал , гледалКомуникацията, чрез която се предават аудиовизуални произведения на изкуството като музика, видеоклипове и филми, вече ще е забранена. Това предвижда договорът за аудиовизуалните изпълнения, който правителството предлага на Народното събрание за ратификация
Край на пиратството?.............. 88888888888888888888888888888888888888888888888888 88888888888888888888888888888888
Нема страшно, кьорфишеци са това. Колкото се спазват другите закони, толкова ще се спазва и този. На нас закони ни дай да пишем и да ги развяваме по Европата, света и медиите. Ако това стане реалност, значителна част от населението ще мине на минимален интернет пакет......и ся ко праймКомуникацията, чрез която се предават аудиовизуални произведения на изкуството като музика, видеоклипове и филми, вече ще е забранена. Това предвижда договорът за аудиовизуалните изпълнения, който правителството предлага на Народното събрание за ратификация
Край на пиратството?
----------
В замундата го пуснаха преди няколко дни отново за тегленеНякой знае ли защо го няма вълка от Уолстрийт из торентите и кога ще се появи най-сетне, че ми се догледа филм в тази скука...............................................
----------
Ай кажете от къде сте го дръпнали де, че в арена и замунда го няма вечеъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъ
Може да го пуснат отново
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Дано го пуснат пак, че в момента го няма никъде - но аз и не бързам де.......... 66666666666666666666666666666666666666666666666666 666666666666666
Това в България преди 202-та няма да как да се случи. Всички тези пиратски сайтове са в пряк контакт с .. когото трябва и при всичката тази шуробаджанащина в държавата.... няма как да се спре това така с лека ръка. Само си чешат езиците.Комуникацията, чрез която се предават аудиовизуални произведения на изкуството като музика, видеоклипове и филми, вече ще е забранена. Това предвижда договорът за аудиовизуалните изпълнения, който правителството предлага на Народното събрание за ратификация
Край на пиратството?
Започваш на макс и постепенно увеличаваш!