Не само дето е платена рекламата, ами е даже нископлатена.
Ама поне си казва човека, че е със тях.
Не само дето е платена рекламата, ами е даже нископлатена.
Ама поне си казва човека, че е със тях.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (27-10-2017), farmdve (02-11-2017)
Моя брокер е в подписа ми. Не е регулиран ама ко от това. Тегля си биткойните за минути и това е. Абе имам сметка в https://www.quadrigacx.com/. Мамка им сменят си методите на теглене и депозиране всеки път. Общо взето правителсвото се усети и им сложи такива методи на теглене, че няма как да не се покаже самоличността. Та там си прехвърлих едни койни от едната сметка на другата е там се изприщих докато ги получа. Сигурно 1-2 часа викам ко стана адреса ли обърках изгоряха ми паричките. После се оказа всичко ОК. Паричките летят към банковата сметка. Ама каква информация само ми искаха. Имена, къде живееш, адрес на банокава институция, банкова сметка мани, мани. Тез пари трябва да ги дикларирам. Викам на жената ти си спец по данъчни делкарации трябва да се декларира. Тя казва трябва да ми дадеш курсовете дето си тургувал. Аха ей сега пиши ги само че са от покупко продажба на битккойни. Купени преди една година и половина за 550$ продадени на 7700$ не американски разбира се и годово реших си проблема. Не искам да ме надушват говорнамана че се забавлявам с форекс, че ще ми смъкнат кожата гадовете.
Последна редакция от ndimitrov73 : 27-10-2017 на 14:59
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
В момента работя едноременно с три брокера...пардон 4 (традерчето са наши ора и забравям да ги броя).
Какво забелязах сега? Кипърците и англичаните си плащат по график и си удрят стоповете точно на цената.
Надутите австралийци с най-многото и големи регулации бавят всяко плащане и за капак сега ми удариха стопа с
2 пипса слипидж. Верно в моя полза, но все пак слипидж. Май ще се разделяме с тях?
Защо повече брокери? Ами стар трик - преди да се оженя ходех с няколко гаджета докато избера най-доброто за
съвместен живот. Същото пробвам сега с брокерите. Дано не се подведа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Марине, с такава волатилност покрай лихвите 2 пипса слипидж дори е в рамките на разумното. Зависи и колко доставчика на ликвидност има съответния брокер. Колкото повече, толкова по-добри цени, съотвено по-нисък слипидж. Аз съм забелязвал най-много 3-4 пипса слипидж, иначе редовно с по няколко пункта ме слипват.В момента работя едноременно с три брокера...пардон 4 (традерчето са наши ора и забравям да ги броя).
Какво забелязах сега? Кипърците и англичаните си плащат по график и си удрят стоповете точно на цената.
Надутите австралийци с най-многото и големи регулации бавят всяко плащане и за капак сега ми удариха стопа с
2 пипса слипидж. Верно в моя полза, но все пак слипидж. Май ще се разделяме с тях?
Защо повече брокери? Ами стар трик - преди да се оженя ходех с няколко гаджета докато избера най-доброто за
съвместен живот. Същото пробвам сега с брокерите. Дано не се подведа.
Подчертавам, че регулациите не са гаранция за качество!!!
Нямам против слипиджа. Още повече, че е в моя полза, но по същото време при другите два брокераМарине, с такава волатилност покрай лихвите 2 пипса слипидж дори е в рамките на разумното. Зависи и колко доставчика на ликвидност има съответния брокер. Колкото повече, толкова по-добри цени, съотвено по-нисък слипидж. Аз съм забелязвал най-много 3-4 пипса слипидж, иначе редовно с по няколко пункта ме слипват.
Подчертавам, че регулациите не са гаранция за качество!!!
стоповете са изпълнени точно на цената и затова няма как да не правя сравнение и съответните изводи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (09-02-2018)
Колеги , Булброкърс прекратява сключването нс сделки през МТ4
Ако има такива колеги -може да погледнете тук .
https://gallery.mailchimp.com/300bdc...tice_BG.03.pdf
Туй дет ще им бъде новата платформа някой ако иска да пробва:
https://www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=19903
Откъм енегийна ефективност ич не я бива, иначе бая възможности има.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
lyubo (09-02-2018), borkooo_pz (09-02-2018), Kamenitsa (12-02-2018)
Брокера има ли право да ти затваря позициите, на основание, че просто ги държиш прекалено дълго време, без друга причина?
borkooo_pz (12-02-2018), kypa (12-02-2018)
Понеже следя графиката на trader.bg за някои инструменти, но не търгувам вече там и ми излезе следното съобщение:
"Добри новини! Вече всички позиции с криптовалутни инструменти ще бъдат затваряни автоматично веднъж месечно, а не всяка седмица". 0_о
Понеже имат голям брой акции и някои индекси, където други брокери ги нямат ги наблюдавам там...Ама това съобщение много ме замисли, то значи на всеки инструмент могат да въведат подобно правило...Не нарушават ли по някакъв начин закона като пречат на търговията на клиента? Примерно, аз ще съм отворил позиция на определен инструмент, ще трупам отрицателен суап и изведнъж ще ми затворят позицията? Имат ли законовото право?
borkooo_pz (12-02-2018), kypa (12-02-2018)