Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Интерасна хватка.
Само че моят фул обем го употребявам като си разхвърлям капитала на няколко ордера на различни инструменти и по този начин ако напомпам още повече обемите в зависимост от моментното развитие на ордерите може бързо да изгоря.
Този риск надвишава приемливия за мен така че аз съм пас.
ААААААААааааааааааааааааа аааа,уплаши ли се.....?.....
Аз те предупреждавах.....,така ако решиш да го пробваш най-добре е да си отвориш нова сметка само с 100 еврака и газ до ламарините.....,ще имаш проблем само някакви си 50-60 пипса.....,но ако тръгне в твоята посока.....,печалбата е доста голяма.....
Продължавам с пожелаването на успехите.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е обидно за сериозен трейдър бре.
Хитрите трейдъри го отиграват като слагат два отложени под и над определини нива на съпротиви и подкрепи.
Ама и това е обидно за Умните трейдъри щот е прекалено лесно за тях.
За това те слагат само един отложен ордер в правилната посока без стоп докът не светне ордера и се смеят кат зелки на писъците на останалите.
----------
За това става еле ако лоста е 2000 огин направо.ААААААААааааааааааааааааа аааа,уплаши ли се.....?.....
Аз те предупреждавах.....,така ако решиш да го пробваш най-добре е да си отвориш нова сметка само с 100 еврака и газ до ламарините.....,ще имаш проблем само някакви си 50-60 пипса.....,но ако тръгне в твоята посока.....,печалбата е доста голяма.....
Продължавам с пожелаването на успехите.....
Не съм се уплашил ама нямам сметки за този тип отиграване.
Успех и на теб![]()
driverf1 (13-09-2015)
Ми аз за 4-път чета думи и изводи, които ми приписваш но никога не съм казвал. Само и само да излезеш прав, си готов да припишеш и убийство на човек. Става досадно, непродуктивно. А най-малко е забавно. Само демагогия от човек, който не осъзнава, че неговата истина не е единствена и непогрешима. Дадох ти няколко примера, които оборват проповедите ти. Ти ми преаначаваш думите.
Твоите си илюзии на мен няма да повлияят, но си малко стил Анчето. Единствен и непогрешим. Аз пък съм просто човек.
----------
Ти познаваш ли го?А човека има "система", просто не е от типа да може да я обясни на някой.Хайде стига с глупостите. Почна да си и измисляш. Идеята му беше процент от дневния рейндж. Почвам да разбирам, че трудно схващаш.
Проблема, е че интерпретираш грешно нещата за да защитиш собствените си колебливи теории за индивидуалност, креативност и всичко е възможно философия. Да но не всичко е възможно, а да живееш цял живот с химерата, че е е вредното.Ми аз за 4-път чета думи и изводи, които ми приписваш но никога не съм казвал.
Трябва ли да съм карал всички коли на света за да знам какво да очаквам от 200коня? Спри за момент с параноите кой какво ти приписва и кой какво си мисли и помисли какво значи да търгуваш без план и дали е възможно това? И ако намериш смислен отговор на тоя въпрос ми обясни пак как говоря глупости...Ти познаваш ли го? Хайде стига с глупостите. Почна да си и измисляш. Идеята му беше процент от дневния рейндж.
Естествено, че има. ръководиш, се от моментното състояние на пазара.помисли какво значи да търгуваш без план и дали е възможно това?
Мда, не подлежи на поправка.
Когато не си наясно, просто не търгуваш.
И да ти кажа, това са про. И големите банки търсят такива. А не някой, който е намерил някаква системка, и управлява капиталче равняващо се на продажбата на един софийски апартамент.
П.П. Надявам се знаеш, какво е "тейп рийдинг". Интересното е ,че някой фондове още го използват. Хайде кажи системка, за този тип търговия.
Фондовете ползват всичко, което печели, докато печелиш е ок , като спре да печели трейдъра почват проблемите и го изритват, ако не се поправи бързо.
като навсякъде докато има пари щастие и рози, като няма пари проблеми
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ОК сега виж какво питам аз....човека търгувал дневния рейндж, как става това? Отваря сутрин графиките, вижда нещо и според кефа му тая сутрин влиза с примерно 10лота...не защо не тая сутрин 12... а стопа къде ни харесва да бъде....айде тука на око седи добре, изхода ще е на 50 пипса щото числото звучи готино и кръгло. Нещо такова ли е търговията без план? Или всъщност се търгува дневния рейндж на определени принцип и с определен риск, което е точно това?Естествено, че има. ръководиш, се от моментното състояние на пазара.
Мда, не подлежи на поправка.
Когато не си наясно, просто не търгуваш.
ОК сега виж какво питам аз....човека търгувал дневния рейндж, как става това?
Ми ти не питаш. ти изказваш твъредение.
Простичко.По-миналия понеделник пазара направи 100 пипа през мощта. Ти имаше ли план, за това? Или сутринта евро-трейдърите, когато станаха се оказаха без план . Или пък цял ден седяха почесвайки по главата и правейки планове? Ставаш, и се ръководиш от това какво се случва на пазара, а не от план.
Звездолин (13-09-2015)
Вече започна да говориш ептен несвързано.ОК сега виж какво питам аз....човека търгувал дневния рейндж, как става това? Отваря сутрин графиките, вижда нещо и според кефа му тая сутрин влиза с примерно 10лота...не защо не тая сутрин 12... а стопа къде ни харесва да бъде....айде тука на око седи добре, изхода ще е на 50 пипса щото числото звучи готино и кръгло. Нещо такова ли е търговията без план? Или всъщност се търгува дневния рейндж на определени принцип и с определен риск, което е точно това?
Отговора на глупостите ти е, Да може да се търгува ей сега отвараш платформата и търгуваш при това успешно.
А ти не можеш защото търгуваш само три двойки все едно останалите са нещо сбъркани и входовете ти са само на високосна година.
Всъщност не са те ТИ си.
Бау![]()