Аз и друго се усетих...аз хубаво се регнах, ама трябваше да ми изпратят някакъв мейл с данни. Още нищо нямам![]()
Аз и друго се усетих...аз хубаво се регнах, ама трябваше да ми изпратят някакъв мейл с данни. Още нищо нямам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да не забравяме , че утре изтичат опциите. затварят служебно позициите
Сигур глупав въпрос ама да го задам....щот съм още невежа... Това че изтичат опциите и затварят служебно позиции озчначава ли че, ще затворят и отворените от нас позиции?
Благодаря.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
абсолютно. даже трябва да се презареди графиката . не знам в колко часЪ се случва цялата таа работа
ДЖЪ-то . може да сме коментирали , не помня . каква ти е системата/метода/ за търговия![]()
DRA (14-09-2015)
коментирали сме го поне два пъти.....ДЖЪ-то . може да сме коментирали , не помня . каква ти е системата/метода/ за търговия.....по скоро краткосрочен.....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
стар чиляк , забравя . ко да сЪ прави. ама НИВАТА ги помня кат слон. на 5-7 двийки . май и риби сме коментирали
----------
за днес ги наредих . ша зема 'а ида 'а пия едно каЙве вече . много нервимъка
абсолютно. даже трябва да се презареди графиката . не знам в колко часЪ се случва цялата таа работа
Благодаря.
Но не е ли редно брокито да предупреждава за такива дати? Къде могат да се следят?
и за риби сме коментирали разни работи.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
DRA (14-09-2015)
.................................................. ................................Уважаеми трейдъри,
Моля, имайте предвид, че следният договор:
Esp35Oct15,Fra40Oct15,Euro50Dec15,Ger30Dec15,Ita40Dec15,Swi20Dec15,UK100Dec15,Usa500Dec15,UsaI ndDec15,UsaRusDec15,UsaTecDec15
вече е наличен във Вашата платформа MetaTrader.
Всяка позиция, която е останала отворена в договора с изтичаща дата на падеж ще бъде автоматично затворена на последната цена на търговия, в работния ден, следващ последния ден за търговия.
Последен ден за търговия за договорите с изтичаща дата на падеж: 17/09/2015.
С уважение,
Екипът на ActivTrades
DRA (14-09-2015)