Ами ти каква искаш да съм?
Грубиянка и мъжкарана и с камшика да издавам заповеди ли?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Опааа не залитай в еротични фантазии...говорех буквално...
ДобреОбличам се в милитъри стил и се строявам във втората редица. ..
Мирно.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма значение аз или някой си каква иска да си важното е Ти каква искаш да си.
Не ми обръщай чак толково внимание на мен аз само от ония мъже темерути които могат да отказват и на гола жена.![]()
Не говорим за нищо повече от форекс сигнали....
А ти започна с фен клубове и те подобни...
Нужно ли е да ме харесваш или не / при положение че не си ме видял дори/ за да коментираме Дакса в случая .....![]()
DRA (15-09-2015)
Магарето не остана жена, с която да не се заял във форума, явно определено са му трудни отношенията с другия пол
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
DRA (15-09-2015)