Ама аз само цфд го търгувах. Нямам достатъчно капитал свободен за да направя реална смислена инвестиция.
Ама аз само цфд го търгувах. Нямам достатъчно капитал свободен за да направя реална смислена инвестиция.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (21-12-2017), kypa (21-12-2017), Skp (22-12-2017)
койна май е тръгнал към 13200, ама да видим,.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бития кон е тръгнал къмто изходната позиция така че чекаме го да спихне много яко
има време аз съм пас
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (21-12-2017), nikolay_diankov_1982 (21-12-2017), Нерегистриран (1)
Към 12-13 000 трябва да е хубавото ниво за покупка. И после на 20-30 000 продажба, евентуално на 120-30 000. Или на 2 000 кафенце с Бачо Кольо съответно.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
nikolay_diankov_1982 (21-12-2017), Skp (22-12-2017), JIn (22-12-2017)
Разбита е пирамидална схема за криптовалути в Южна Корея - $250 милиона откраднати
https://www.varchev.com/%D1%80%D0%B0...F%D1%82%D0%BE/
малко са откраднатиРазбита е пирамидална схема за криптовалути в Южна Корея - $250 милиона откраднати
https://www.varchev.com/%D1%80%D0%B0...F%D1%82%D0%BE/
тъй че може и много повече
айде под 10 000
Trust Me, I'm an "Engineer"
nikolay_diankov_1982 (21-12-2017), kypa (22-12-2017), Нерегистриран (1)
Значи днес .... по едно време МаркетКап на всичкото Крипто ....
Беше почти 9хх МЛРД .... и за час -2 станаха 59х млрд ..... е това е волатилност)
![]()
nikolay_diankov_1982 (21-12-2017), Skp (22-12-2017), kypa (22-12-2017)
Нещо инвеститорите недолюбват фючърсите върху биткойна и покрай него и другите криптовалути се сринаха. Нищо де...аз по-напред съм публикувал една глава с рамене с цел около $14,300, така че още малко да падне цената, няма да е лошо, ще можем по-евтино да купим
Чудех се даже дали да не сложа една висяща около тази зона за покупка до $18,000, но като знам как се изсипва изведнъж цената, някак си не ми се рискува, нищо че сметката с бонуси захраненаВ крайна сметка само една аларма оставих с известия до мобилното приложение.
КинО (21-12-2017), nikolay_diankov_1982 (21-12-2017), REDA (22-12-2017), kypa (22-12-2017)
Не е за отложени Лимит сделки Коина .....Нещо инвеститорите недолюбват фючърсите върху биткойна и покрай него и другите криптовалути се сринаха. Нищо де...аз по-напред съм публикувал една глава с рамене с цел около $14,300, така че още малко да падне цената, няма да е лошо, ще можем по-евтино да купим
Чудех се даже дали да не сложа една висяща около тази зона за покупка до $18,000, но като знам как се изсипва изведнъж цената, някак си не ми се рискува, нищо че сметката с бонуси захраненаВ крайна сметка само една аларма оставих с известия до мобилното приложение.
В движение .... според малките графики - става ....
Ма иначе си е Хазарт![]()
В инстата са намалили изискванията за маржин по биткойна. Required Margin е паднал от 18 000 до около 2900 на лот (1:1 -> 1:5). Тоест инстата отново подканя трейдерите да започнат да търгуват Bitcoin.