М-да забелязах сега в темата за евро долар се пише каквото и тук
М-да забелязах сега в темата за евро долар се пише каквото и тук
Последна редакция от Novak : 15-02-2018 на 11:48
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
JIn (15-02-2018), moneygrubbing (15-02-2018), kypa (15-02-2018)
Банките яко работят по блокчейн, но виждат сериозна заплаха в койните и гледат да ги утрепат навреме.
Аз лично, ако имам възможност да си харча криптото директно без да ги прехвърлям на хартийки никога повече няма да си върна парите в банка. В момента направих превод и парите ще пристигнат на криптоборсата сле два дни !!! Дори битият кон ще прехвърли кинтите за час (включвам времето за поттвържадаване на блоковете), а за етер и рипъл да не споменавам, за цената на превода също.
Последна редакция от JIn : 15-02-2018 на 14:39
Бизнес който води война срещу клиентите си е обречен на провал или изпълнява желанията на клиента или ще бъде заменен с нещо друго...Банките яко работят по блокчейн, но виждат сериозна заплаха в старите кучета и гледат да ги утрепат навреме.
Аз лично, ако имам възможност да си харча криптото директно без да ги прехвърлям на хартийки никога повече няма да си върна парите в банка. В момента направих превод и парите ще пристигнат на криптоборсата сле два дни !!! Дори битият кон ще прехвърли кинтите за час (включвам времето за поттвържадаване на блоковете), а за етер и рипъл да не споменавам, за цената на превода също.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Освен, ако не е монопол.................................... ......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да станат хойните масов начин за разплащане трябва да се наложат със закон, което би включвало и бамковата система да следи и контролира транзакциите и да съхранява някакво гаранционно количество. Т.е. една камара допълнителни разходи които като се включат в цената на транзакцията и става същото като сегашната система.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Малко фундаментален анализ:
След 4 дена в блок 1371111 се очаква да се направи форк на Litecoin-а, и да се създаде нова криптовалута Litecoin Cach. Форка е много примамлив за съществуващите собственици на Litecoin, тъй като при него за всеки 1 Litecoin-а ще се раздават по 10 Litecoin Cash. Очакванията ми са всички собственици на каквито и да било криптовалути да ги преобразуват в Litecoin и веднага след форка да ги върнат в старите си криптовалути.
Освен това новия Litecoin Cash ще се копае със SHA-256 алгоритъм, което автоматично означава, че поне в началото той ще отнеме огромна според мене Hash мощност от Bitcoin-а и ще я привлече към себе си. Това може да предизвика силно забавяне на откриването на нови блокове в Bitcoin-а, което от своя страна може да доведе до няколкодневна парализа на неговите транзакции. Тоест може да настъпи временна паника, която да повлияе на цените на Bitcoin-a.
https://litecoinca.sh/
Тази цялата информация вероятно ще предизвика следното бъдещо движение на цените:
1. Силен ръст на цената на Litecoin-а преди форка, като такъв ръст вече се забелязва. Причината - всички масово се юрват да го купуват с други криптовалути или с фиатни пари.
2. Задържане на цените на всички останали криптовалути или дори лек спад.
3. Веднага след форка цените ще тръгнат в обратна посока - надолу за Litecoin-а и нагоре за останалите криптовалути.
4. Веднага след форка Bitcoin-а ще е подложен на голямо сътресение с възможност за голям срив на цената.
Разбира се всичко това са сметки без кръчмар, но на фона на така създалата се ситуация изглеждат много логични. За един спекулант този форк може да се окаже златен шанс за спечелването на някой друг лев, защото много рядко са случаите, в които наистина можем да получим някаква вярна информация за бъдещето, а именно да знаем какво точно и кога точно ще се случи.
ПП: Аз лично вече преобразувах всички мои налични криптовалути в Litecoin-и и влязох в дълги позиции по Litecoin по всичките си FOREX акаунти. По Bitcoin-а си задържах дългите позиции, но ще ги затворя малко преди форка. Разбира се тогава ще затворя и позициите си по Litecoin-а.
Последна редакция от Mateev : 15-02-2018 на 19:45
Вкарваш тема за размисъл Матеев
Аз лично не смятам да се мятам на лайткойни, щот там специално малко ми намирисва работата.... Баш на върха на 330$ за лайткойн създателя си продаде всичко дето имаше, че
да не бил пристрастен и обвиняван в туй онуйАйде холан......
Та коги има проблем с транзакциите при бития кон, катерят и другите ШИТОВЕ дет са им евтини транзакциите - Dogecoina което мене по ме вълнува
Поне така казват старите копачиХубави новини за мойте уши, а за що не и малко пропадане на биткойна, за последни покупки....понеже аз се приготвих но изтървах влака...
Благодаря за споделеното инфо, от тук нататък всеки има глава на раменете си, за да я разтълкува и монетизира евентуално както си знае![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (15-02-2018), КинО (15-02-2018), JIn (15-02-2018), minkov (15-02-2018), kypa (15-02-2018), Нерегистриран (3), nikolay_diankov_1982 (16-02-2018), warrior.es (16-02-2018)
Свирено, лайтпея беше играта ррррррррррррррррррррррррр ррррррррррррррррррррррр
КинО (15-02-2018), minkov (15-02-2018), kypa (15-02-2018), nikolay_diankov_1982 (16-02-2018), Нерегистриран (2)
Неска на ключово ниво стигнАхме .....
10 К преборихме пАк .... или поне засЯ де![]()
JIn (15-02-2018), minkov (15-02-2018), kypa (15-02-2018), nikolay_diankov_1982 (16-02-2018)
kypa (15-02-2018), nikolay_diankov_1982 (16-02-2018)