Е то дъното близко вече, от тука на не повече от 5 940,15 дойлара надоле се намира.![]()
Язе гридец му строя, затуй тъй отварям. Тренда ного неизгоден за търгуване с тез спредове.
Е то дъното близко вече, от тука на не повече от 5 940,15 дойлара надоле се намира.![]()
Язе гридец му строя, затуй тъй отварям. Тренда ного неизгоден за търгуване с тез спредове.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
По криптофорумите коментират, че дъното е към 5000 може и 4000 да докосне, но после всички се точат да купуват яростно. Лошото е, че цацата с кредитните карти дето е наливала яко пара вече няма да е толкова силна
Последна редакция от JIn : 06-02-2018 на 10:17
Нито е първият срив, нито последният, така че споко. Аз дори още смятам да купя, но първо чакам да си избере дънце.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз така мисля. Чета по форумите стари мнения преди години и хората масово пишат как биткойна е умрял, край балона гръмна, аз казах ли ви и тн.
Лошото е, че при такъв голям спад в цената после трябва доста месеци да минат, за да компенсира загубата. И аз чакам да видя истинското дъно и да са стабилизира твърдо на него, че сега сме в свободно падане.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (06-02-2018), Нерегистриран (2)
По ония форуми гледат почти единствено цената и евентуално проценти от време на време, а ние тука като имащи се за някакъв вид ПРО-та трябва и времето и струткурата на спадовете да отчитаме. Тоз спад освен като проценти се проточи доста дълго и още няма нарисувано дъно. И не е един голям рязък спад ами поредица от няколко по-малки с малки рейнджове между тях.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Проточи се дълго понеже има серия от лоши новини. Това със спирането на търговия на крипто с кредитни карти е доста сериозно. Тъкво отшуми някоя лоша вест и излиза друга.По ония форуми гледат почти единствено цената и евентуално проценти от време на време, а ние тука като имащи се за някакъв вид ПРО-та трябва и времето и струткурата на спадовете да отчитаме. Тоз спад освен като проценти се проточи доста дълго и още няма нарисувано дъно. И не е един голям рязък спад ами поредица от няколко по-малки с малки рейнджове между тях.
На мен са ми интересни тези дето все пишат по форумите, че койните са балон, а нямат никаква отворена позиция. Ми ето сега всичко е леш, да си отворят една къса позиция и да направят кинти. Ама не, нищо не отварят, но продължават да пишат
Последна редакция от JIn : 06-02-2018 на 12:05
Нерегистриран (1), kypa (06-02-2018)
И аз около тези нива е възможно да си купя.
Ако се задържи над $5 500 ще се активирам с покупка. Дано все пак малко по-надолу да слезе.
Нерегистриран (6), kypa (06-02-2018)
Не е спада от лошите новини, от умните глави.Проточи се дълго понеже има серия от лоши новини. Това със спирането на търговия на крипто с кредитни карти е доста сериозно. Тъкво отшуми някоя лоша вест и излиза друга.
На мен са ми интересни тези дето все пишат по форумите, че койните са балон, а нямат никаква отворена позиция. Ми ето сега всичко е леш, да си отворят една къса позиция и да направят кинти. Ама не, нищо не отварят, но продължават да пишат
Тез дето държат многото койни вече натрупаха пачка.
И на тях им стана ясно, че скъпия койн пречи на системата да работи.
За да работи биткойна това з акоето е направен трябва да е с приемлива цена и достъпен за потребителите.
Естествено дребните спекуланти плащат цената за всичко това и продължават да се замозалъгват с разни измислици като временно, моментно и т.н.
moneygrubbing (06-02-2018), Нерегистриран (4), kypa (06-02-2018)
На тоз пазар един ценен урок го научих малко трудничко, платих си го с парички- понякога е по-добре да гледаш и да не правиш нищо.
Ако си абстрахираш он загубата на парите гледай на това като на платен урок, ако си извадиш нужните изводи, много главоболия и средства ще си спестиш
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Me4oBikov (06-02-2018), JIn (06-02-2018), moneygrubbing (06-02-2018), Нерегистриран (4), КинО (06-02-2018), kypa (06-02-2018)
Проточи се дълго понеже има серия от лоши новини. Това със спирането на търговия на крипто с кредитни карти е доста сериозно. Тъкво отшуми някоя лоша вест и излиза друга.
Липсата на отворена позиция също е позиция![]()